23948sdkhjf

Good Food Group varsler store prisstigninger - og har stoppet handel med Rusland

Fødevare-virksomheden Good Food Group med hovedkvarter i Vejle varsler omfattende prisstigninger, nu også som følge af krigen i Ukraine.

Til Vejle Amts Folkeblad fortæller direktør Jørgen Dirksen, at koncernen får råvarer som honning og sennepsfrø fra Ukraine, og at man nu skal ud og finde alternativer.

- Det er vi ikke ene om, og det - sammen med stigende energipriser - vil komme til at påvirke prisen på blandt andet vores produkter. Der vil være tale om forskellige stigninger for de enkelte produkter - nogle vil stige 10 procent, andre 80 procent og atter andre 150 procent. Det vil ikke være overdrevent at gå ud fra en generel prisstigning på 30 procent, siger Jørgen Dirksen til folkebladet.

Han oplyser også, at Good Food Group har besluttet at stoppe al samhandel med Rusland og russiske kunder. Virksomhedens eksport til Rusland er meget lille, men helt konkret har Good Food Group fredag meddelt en russisk kunde, at produktionen af en aktuel ordre til kunden er stoppet, fortæller Jørgen Dirksen til Vejle Amts Folkeblad.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109