23948sdkhjf

Haldor Topsøe går ned på vågeblus i Rusland

Ligesom en række andre danske virksomheder har Haldro Topsøe nu også besluttet sig for at drosle helt ned for sine aktiviteter i Rusland. Det skriver SN.dk.

- Det er en forfærdelig udvikling, vi ser i Ukraine, og vi føler med den ukrainske befolkning. Vi har forretning i Rusland og regionen i øvrigt og har kontor i Moskva. Vi har besluttet at stoppe alle nye, kommercielle aktiviteter i Rusland og Belarus. Da situationen hele tiden udvikler sig i Ukraine, har vi også valgt at stoppe for ny forretning her, siger media relations manager hos Topsøe, Ulrik Møller Frøhlke, til SN.dk.

Topsøe har blandt andet kunder i den russiske olie- og kemiindustri.

Den nordsjællandske virksomhed risikerer dog også at blive ramt på en anden flanke af krisen. Haldor Topsøe er nemlig storforbruger af gas i sin produktion, og er på en liste udarbejdet af Energinet over ikke-beskyttede kunder, som i tilfælde af en energikrise ikke vil få dækket deres behov.

Ulrik Møller Frøhlke oplyser dog til SN.dk, at man er i dialog med forsyningsmyndighederne, og at det fortsat er usikkert, om Topsøe kommer til at mangle gas, hvis russerne lukker for hanerne.

Originalartikel: https://www.sn.dk/frederikssund-kommune/topsoee-kan-blive-ramt-dobbelt-af-russisk-invasion/

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094