23948sdkhjf

Stor entreprenørkoncern ansætter ny kassemester

Med mange års erfaring som finansdirektør træder 55-årige Mark Shedel ind på administrationsgangene hos Jensen Gruppen med det, som entreprenørkoncernen betegner som "præcis den forudsætning og pondus, som gruppen trænger til lige nu".

Mark Shedel kommer fra lignende stillinger hos blandt andet engrosvirksomheden Carl Ras og Scan-Group, skriver Jensen Gruppen i en pressemeddelelse. 

Jensen Gruppen, der består af mere end 60 selskaber, har sat en ny strategisk retning med fokus på konsolidering og lønsomhed. Netop dét har Mark Shedel i sit arbejde hos blandt andet Carl Ras stor erfaring med, hvor han har professionaliseret og stabiliseret virksomhedens administrationen og økonomistyring, samt stået i spidsen for betydelige ændringer i organisationen. 

Jensen Gruppen

J. Jensen-koncernen består af mere end 60 selskaber i bygge- og anlægsbranchen. Blandt andet Adserballe & Knudsen, CG Jensen, Nedrivningsselskabet J. Jensen, Jensen Materieludlejning, Jönsson og teknikentreprenøren Poul Sejr Nielsen A/S.

Koncernselskaberne er samlet under navnet Jensen Gruppen

– Vi styrker nu det finansielle område med ansættelsen af Mark. En af de vigtige opgaver for Mark er at skabe økonomistyring på tværs af selskaberne. Vækst har været det store tema i mange år, men tiden er nu til konsolidering og skabe fælles processor og struktur, udtaler ejer og adm. direktør i Jensen Gruppen, Jens Jensen, i pressemeddelelsen.

Styring og struktur 

Selvom den nye kassemester tiltrådte stillingen den 1. marts 2022, har overdragelsen været i gang siden december 2021.

– Sammenhæng er afgørende for gruppens succes, og jeg ser derfor meget frem til arbejdet med at implementere flere koncernstyringsmekanismer og dermed struktur, siger den nye finansdirektør i Jensen Gruppen i pressemeddelelsen.

Mikael Klempel, der siden 2015 har været gruppens økonomidirektør, stopper ifølge selskabet efter eget ønske i stillingen og direktionen, men fortsætter i gruppen, fremover i en nyoprettet stilling som direktionskonsulent.

Topchef har sagt stop

Ændringen i toppen af Jensen Gruppen er den anden i løbet af få måneder.

I november sidste år meddelte Karsten Hjarsø, at han havde opsagt sin stilling som adm. direktør hos entreprenørkoncernen, hvor han har været topchef siden 2018. 

"Efter nøje overvejelser har jeg valgt at opsige min stilling som CEO for Jensen Gruppen. Tiden er kommet til et sceneskifte, hvor jeg vil fokusere på digitalisering, bæredygtighed og den grønne omstilling. Jeg vil investere i række virksomheder og jeg glæder mig til at fortælle mere om dette i det nye år", skrev Karsten Hjarsø i den forbindelse på sin Linkedin-profil.

Indtil en ny topchef er på plads er koncernens hovedaktionær, Jens Jensen, trådt til som fungerende direktør i overgangsperioden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094