23948sdkhjf

Danfoss: Vi træder vande i Rusland

Danfoss har skruet ned på lavt blus i Rusland, men er stadig til stede i landet, hvor man har 1.300 medarbejdere på 31 forskellige lokationer. Det skriver Børsen.

Situationen giver masser af hovedbrud. For mens der er et stort folkeligt og politisk pres for, at vestlige virksomheder skal trække sig helt ud af Rusland, er virksomhederne nødt til at tage hensyn til medarbejdere og samarbejdspartnere.

- Vores forretning er sat i bero. Jeg har bemærket, at alle andre træder vande. Og det gør vi også. Vores aktivitet i Rusland er afhængig af importerede varer. Så faktisk er vi i Rusland et importfirma, som nu ikke må importere. Vi har kun russiske medarbejdere og ledere, så jeg kan ikke se, hvad vi skulle trække ud, og jeg kan heller ikke se nogen mening med, at vores russiske aktiver skulle blive nationaliseret, siger Jørgen Mads Clausen, bestyrelsesformand hos Danfoss, til Børsen.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/danfoss-svaert-at-se-alternativ-til-at-blive-i-rusland?utm_source=seneste-nyt&utm_medium=row_1&utm_campaign=list_14

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.314