23948sdkhjf

Lone har arbejdet med både post og pleje – men trives bedst i trælastbranchen

Lone Asbøl Pedersen, der er sælger i Bygma Års, har 25-års jubilæum den 1. april. Det var en kontor-læreplads som var adgangsbilletten til trælastbranchen for Lone Asbøl Pedersen. Hun blev elev i en tømmerhandel i den nordjyske by Arden, og blev herefter ansat i Hjortkjær Trælast, der i dag hedder Bygma Års.

Efter en afstikker til Postvæsenet, kom Lone, på opfordring, tilbage til Hjortkjær, men efter nogle år var der ikke arbejde nok til kun at arbejde på kontoret. Lone skiftede derfor branche og blev ansat på Nibe plejehjem, hvor hun arbejdede i køkkenet de næste seks år. Trælastbranchen trak dog stadig, og da Lone fik mulighed for at komme tilbage i et barselsvikariat hos Hjortkjær – nu for tredje gang, slog hun til.

- Da vikariatet sluttede fik jeg mulighed for at komme til at arbejde i butikken, fortæller Lone, der siden har udviklet sig til sælger med speciale i maling.

- Jeg fandt ud af at jeg rigtigt godt kan lide kontakten med kunderne. Og jeg synes det er spændende at arbejde med maling – med alle de variationsmuligheder, der er. Det er superfedt at hjælpe kunderne med at finde frem til den helt rigtige nuance i deres forskellige byggeprojekter.

Det er dog noget helt andet at arbejde med maling i dag, end det var dengang. Før var det meste maling baseret på terpentin, nu er det vandopløselig med olie i, miljørigtigt og uden gener. Det er også noget kunderne sætter pris på, siger Lone.

Elsker travlhed

På spørgsmålet om hvorfor Lone denne gang er blevet i Bygma Års i 25 år, kommer svaret prompte:

- Jeg er glad for min arbejdsplads og jeg har nogle fantastiske kollegaer. Det var dog helt afgørende for mig at jeg skiftede fra kontor til salg. Vi har travlt og det trives jeg godt med. Jeg synes jeg har et job, hvor jeg bruger mig selv på den positive måde.

Privat bor Lone Asbøl Pedersen sammen med sin mand Claus på et nedlagt landbrug i Skørbæk. Sammen har de to voksne børn, og et barnebarn på godt et år. Udover tid med familien, prioriterer Lone i vinterhalvåret sin strikkeklub, mens hun om sommeren cykler hyggeture hver mandag med cykelklubben.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Storcenter i Aarhus bløder fortsat butikker: Nu forlader stor detailkæde også stedet
Opråb fra ældreplejechefer: Besparelser har alvorlige konsekvenser for de ældre
Km-afgift: - Idiotisk at gøre det til et spørgsmål om prisen på en liter mælk
Coop kræver, at fødevareproducenter sænker priserne
Skibby: Hvor mange arbejdspladser forventes km-afgiften at koste?
Russisk spionskib gik verden rundt: Udstyret med Rockwool
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125