23948sdkhjf

Aalborg fritstiller stadsarkitekt med øjeblikkelig virkning

I forlængelse af afdækning af, at Aalborg Kommune i vidt omfang ikke havde håndteret udbygningsaftaler inden for reglernes rammer, fratræder kommunens stadsarkitekt, Peter Baltzer Nielsen. 

Det skriver Nordjyske.dk

- Vi har på et afdelingsmøde orienteret om, at Peder Baltzer fratræder sin stilling i Aalborg Kommune pr. 31. marts 2023, og det er efter gensidig aftale. Og han er fritstillet i fratrædelsesperioden, siger konstitueret direktør på by og landskabsforvaltningen, Jørgen Litske Petersen til avisen. 

Personjuridisk undersøgelse efter afsløring

Peder Baltzer Nielsen blev i december sidste år hjemsendt med løn i forbindelse med, at kommunen indledte de personjuridiske undersøgelser i kølvandet på, at konklusionerne i advokatundersøgelsen af kommunens håndtering af udbygningsaftaler blev præsenteret. 

Fra kommunen lød det i sidste måned, at man på baggrund af de 27 sager med udbygningsaftaler, som den oprindelige advokatundersøgelse omfattede, valgte, at håndteringen af sagerne skulle have personalejuridiske konsekvenser.  

Hvilke anbefalinger om personalejuridiske konsekvenser, der var i forbindelse med advokatundersøgelsen, eller hvad den gensidige aftale indeholder, vil Jørgen Litske Petersen ikke kommentere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14