23948sdkhjf

"Hypen bliver stor nu": Jysk bager har overtaget romkugletronen

Danmarks ypperste romkugle bliver nu lavet hos Seest Bageri i Kolding.

Indehaver Claus Toft Hansen løb med den eftertragtede titel, da fagkonkurrencen Danmarks Bedste Romkugle tirsdag blev afgjort på Foodexpo i MCH Messecenter Herning.

 Den vindende romkugle, der blandt andet er rullet i saltkaramel og chokolade, har Claus Toft Hansen skabt - og han var ovenud lykkelig efter kåringen:
 
- Det betyder sindssygt meget for mig, og jeg er vanvittigt glad - det er en stor anerkendelse, og konsekvenserne af sejren er ikke rigtig gået op for mig endnu. Men vi vil sprede vores romkugle til hele Danmark og således sørge for, at vores webshop inden længe ikke kun leverer lokalt til kunder i Kolding, men til hele landet, konstaterede han.

- Hypen bliver stor nu, og mine medarbejdere og jeg drager ud på en ny og spændende rejse, hvor der bliver nok at se til - det kan virkelig blive crazy, tilføjede han.

Den nye romkuglekonge overtager tronen efter det fynske Nørre Aaby Bageri og bagermester Carsten Bak Matthiesen, der vandt romkugletitlen i 2018 og har haft den lige siden som følge af coronaaflysningen af Fooedexpo i 2020.

Carsten Bak Matthiesen er blevet både berømt og millionær på at lave "Danmarks bedste romkugler". Han har siden sejren mangedoblet omsætning og medarbejdertal og åbnede i slutningen af 2020 en ny romkuglefabrik med en kapacitet på cirka 6.000 kugler i timen.

 
  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk racerkører med kurs mod stjernerne
Forskere vil styrke borgernes indflydelse på den grønne energiomstilling
Aftaler om tre nye brintanlæg og infrastruktur skal realisere Finlands fremtidige brintøkonomi
ITD beder transportministeren tage affære: Det er ren chikane
Vismænd: Choktal for km-afgift og sukkerknald til diesel
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071