23948sdkhjf

Grundlægger skal stå i spidsen for marked i USA

Genanvendelsesvirksomheden Re-Match har udpeget grundlægger og tidligere administrerende direktør, Dennis Andersen, til at indtræde i en fuldtidsstilling som Vice President of Sales i USA som led i bestræbelserne på at bygge endnu en fabrik, nemlig den planlagte fabrik i Pensylvania. Re-Match har i forvejen to fabrikker på vej i Holland og i Frankrig. 

Det har længe været planen at gøre den patenterede genanvendelsesløsning tilgængelig globalt. Fabrikkens lokation er fundet, Re-Match bakkes op af lokale politikere og forretningsgrundlaget er på plads: Det amerikanske marked er det største i verden.

"Det er imidlertid nødvendigt at sikre, at Re-Match ikke blot får volumen ind, men at markedet for de genanvendte slutprodukter også udvikles, så de enten kan gå tilbage i nye kunstgræsbaner eller indgå i andre produktionscyklusser. Derfor kræver det en person med dyb markedsviden at lede de amerikanske aktiviteter for Re-Match," lyder det fra Re-Match i en pressemeddelelse.

Det var da Dennis Andersen over en periode på mere end 10 år arbejdede inden for genbrugsindustrien i USA, at han kom i kontakt med kunstgræsbranchen. Dette udløste idéen til Re-Match, da han kunne konstatere, at der ikke fandtes nogen bæredygtig løsning til behandling af udtjent kunstgræs.

- Jeg ser meget frem til denne nye udfordring. Det er virkelig spændende for mig at kunne bringe vores genbrugsløsning til det land, hvor hele rejsen startede. Derudover bliver det sjovt igen at blive en del af den daglige drift af Re-Match og fokusere min indsats på at udvikle et marked med såstort et potentiale. Jeg mener også, at Re-Matchs dokumenterede europæiske track-record sætter os i en særlig stærk position til at betjene det amerikanske marked, siger Dennis Andersen.

Dennis Andersen starter i sin nye stilling den 1. maj 2022 og fratræder samtidig sin bestyrelsespost i Re-Match på den ordinære generalforsamling den 19. april 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Fødeplan sender 60 millioner til udvidelse af fødeafdeling
Biogas-direktør efter milliardhandel: Vi fortsætter som om intet er hændt
Vild Lamborghini allerede udsolgt i Danmark: Her er mærkets første terrængående sportsvogn
Københavnsk møbeltrio er gået konkurs
Esbjerg tilbyder SOSU-uddannelse med løn - og mange tager imod tilbuddet
Regionerne sætter ind mod brug af plejepersonale fra vikarbureauer
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.125