23948sdkhjf

De indtager Danmark med kværne til genanvendt plast

Protec Scandinavia og Feddersen-gruppen har indgået aftale med CMG Granulators om eksklusiv repræsentation af porteføljen af kværne til genanvendt granulat i hele Norden og Baltikum. Aftalen begyndte officielt i denne uge.

- Efter at vi sidste år besluttede os for at afslutte samarbejdet med vores daværende kværn- leverandør, har vi brugt tiden på at opbygge lager, lære medarbejdere op og forberede os på en bred lancering. Vores skandinaviske team er godt forberedt, siger Per Skjevik, daglig leder og ansvarlig for genanvendelsesdivisionen i Protec.

Afgørelsen med at skifte leverandør var ikke svær, siger Skjevik.

- Maskiner med lavere energiforbrug og reduceret lydniveau passer godt i vores portefølje, og desuden får vi nu også tilgang til kværne beregnet til regenerat og en langt større portefølje, siger den daglige leder.
Alexander Timour, ansvarlig for maskingruppen K.D Feddersen, er tilfreds med endelig at kunne tilbyde et komplet program og nå ud over et større område.

- Vi glæder os, og teamet er motiveret til at introducere CMG for vores svenske, danske, norske, finske, islandske og baltiske kunder.

Maskinerne kommer også med en større rotor-diameter.

Protec Scandinavia leverer maskiner, udstyr, service og råvarer til hele den skandinaviske plastbranche. Virksomheden er primært aktive indenfor genanvendelse, ekstrudering, formblæsning, rotationsstøbning, formstøbning og skumbranchen.

Virksomheden, der hidtil har haft salgsagenturer i både Norge og Sverige, vil altså også have base i Danmark nu. Protec Scandinavia fører maskiner som Erema, Lindner Washtech, Krauss Maffei, Piovan, Piovan CMG Granulators, Weima, MB Conveyors, Aquatech, Inoex, Nordson og AZO.

Protec Scandinavia har siden juli 2020 været en del af tyske Feddersen-gruppen.

CMG Granulatorer (Piovan CMG) producerer kværne og shreddere til plastindustrien og genanvendelsesindustrien med en række specialkværne til regenerat.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Møbeludlejere henter 818 friske millioner
Tidligere smed og tillidsmand hjælper udsatte: "Hvis det er rigtig voldsomt, kommer politiet med"
Niels skiftede Indien ud med et plejecenter i Hadsund
Regionerne sætter ind mod brug af plejepersonale fra vikarbureauer
Ny regering kan være tæt på efter SF-exit
Turbulent udvikling afløser vækst i produktionen
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.095