23948sdkhjf

Organisation bag 31.000 lejeboliger får ny direktør for byggeri og bæredygtighed

Når Lars Lehmann den 1. august overtager roret som ny adm. direktør i Boligkontoret Danmark, bliver det med Pia Nielsen som viceadm. direktør med det overordnede ansvar for byggeri, drift og grøn omstilling.

Det skriver Boligkontoret Danmark i en pressemeddelelse. 

Pia Nielsen hentes fra en direktørstilling i det københavnske boligselskab Fsb, hvor hun i ti år har haft ansvaret for byggeri, drift og jura.

Som embedsmand i ministeriet og i forskellige boligselskabers administration har Pia Nielsen arbejdet med den almene boligsektor i størstedelen af sin karriere. Nu ser hun frem til at arbejde med samspillet mellem byggeri, drift og grøn omstilling:

– Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde i en landsdækkende og lokalt forankret organisation som Boligkontoret Danmark, som helt klart har sine styrker. Jeg har stor interesse i og rigtig god erfaring med at arbejde i rummet mellem byggeri og drift, der er helt essentielt for både at realisere vores mål om bæredygtighed og sikre de rette resultater i vores renoveringer og nybyggeri, fortæller Pia Nielsen i pressemeddelelsen.

Pia Nielsen begynder i Boligkontoret Danmark den 1. maj – tre måneder før skiftet af adm.direktør. 

Lars Lehmann overtager - som tidligere beskrevet - posten som adm. direktør efter Michael Demsitz, der efter 27 år på posten har valgt at give stafetten videre.

Ny direktionsgruppe 

Udover ansættelsen af Pia Nielsen i direktionen udvides Boligkontoret Danmarks øverste ledelse yderligere med en række nye profiler, som alle er hentet i egne rækker.

Med den nye direktionsgruppe vil Lars Lehmann prioritere tættere og mere daglig kontakt til de forskellige ansvarsområder og lokale kontorer i Boligkontoret Danmark: 

– Jeg har ønsket at sætte et hold, der med sin sammensætning af forskellige profiler og fagligheder afspejler den stigende kompleksitet, som er et vilkår for vores arbejde med den almene boligadministration. Samtidig vil en mere bredt forankret ledelse kunne komme endnu tættere på vores medlemmer og afdelingskontorer rundt omkring i landet, forklarer Lars Lehmann.

Der er således udnævnt to regionsdirektører, Tonny Bjørn og Kim Johansen, der skal tage sig af henholdsvis Øst og Vest: 

– Herudover styrkes foreningsdelen i vores landsdækkende medlemsfællesskab med udnævnelsen af en ny direktør for kunde- og foreningsudvikling, Karina Lauridsen, fortæller Lars Lehmann. 

Sidste mand i direktionsgruppen bliver nuværende økonomi- og regnskabschef Michael Pedersen, som bliver direktør for økonomi og forvaltning. 

Kort om Boligkontoret Danmark

Boligkontoret Danmark administrerer godt 31.000 lejeboliger for 60 boligselskaber samt ældre- og plejeboliger for 14 kommuner/regioner og yder derudoverIT-drift for boligselskaber med godt 25.000 boliger. 

Hovedkontoret er beliggende på Havneholmen i København V og derudover er der syv afdelingskontorer fordelt i landet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078