23948sdkhjf

Nu kan du se CO2-regnskab på kørslen af dine materialer, mester!

Bygma kan nu synliggøre kunders CO2-kørselsregnskab på online-platformen Bygma ProffDok

Da kørsel og transport tegner sig for en anselig mængde CO2-udledning, sætter Bygma nu ekstra fokus på at synliggøre sine kunders CO2-regnskab på Bygmas online proff-platform, Bygma ProffDok, som en hjælp til at registrere og nedbringe CO2-udledningen.

- Alle vores forretninger på Sjælland samt enkelte lokationer i Jylland er nu klar til at kunne levere CO2- regnskab for vores kørsler fra Bygma til de enkelte byggepladser, siger Bygmas IT-direktør Jesper Kolding.

- I første omgang starter vi med et CO2 regnskab for kørsel. I de filialer, hvor vi har testet systemet, har vi mulighed for at give kunderne et fuldstændigt overblik over kørselsregnskabet, for de varer de har bestilt til levering fra os.

Bygmas langsigtede mål er at give kunderne fuldt overblik og transparens i forhold til det samlede CO2regnskab på både kørsel og materialekøb, så de kan træffe bevidste valg.

Reducerer udledning fra egen transport

- Vi vurderer kontinuerligt, hvordan vi kan reducere vores egen CO2-udledning. Et af de områder vi kan påvirke positivt, er kørslen når vi leverer varer til kunderne. Vi sørger derfor til stadighed for at optimere på CO2-kørselsregnskabet til gavn for både vores kunder og os selv, forklarer Jesper Kolding.

- Når vores store, nye trælast- og logistikcenter Bygma København snart står færdigt, bliver det med en batterielektrisk lastbil i bilflåden. Og vi kommer til at køre med gaslastbiler med eldreven-kran, som forventes at give en CO2-reduktion på op til 90 pct. i flere større byer i Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109