23948sdkhjf

NKT maner rygter i jorden: Er ikke på vej væk fra Asnæs

I maj sidste år besluttede NKT at flytte sin produktion af installationskabler fra Asnæs til koncernens fabrik i Polen. Et par måneder tidligere var Tue Vaaben fratrådt som fabriksdirektør, og i stedet er Carlos Fernandez de Senespleda ny direktør, men han er ikke lokalt forankret på fabrikken. Det skriver SN.dk.

De to episoder har fået rygterne i gang i lokalområdet – om at NKT ikke satser på fabrikken i Asnæs fremadrettet. De rygter maner kommunikationschef Louise Westh Naldal i jorden,

- Carlos Fernandez, som er overordnet ansvarlig for Operations i vores Apllications-forretning, der blandt andet dækker installationskabler, lav- og mellemspænding, er midlertidig direktør i Asnæs, men vi søger p.t. en ny, permanent direktør, siger hun til SN.dk.

I en mail til mediet skriver Carlos Fernandez, at han forventer en positiv udvikling i Asnæs de kommende år. Fabrikken, der har cirka 200 medarbejdere, producerer mellemspændings- og 1kv strømkabler, og den øgede elektrificering af samfundet, med mere vindenergi og flere elbiler, forventes at øge eftespørgslen.

Originalartikel: https://www.sn.dk/odsherred-kommune/nkt-garanterer-dedikation-til-asnaes/

Læs mere om: NKT
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078