23948sdkhjf

Medicinalvirksomhed bygger nyt i fire etager i Odense

Det er ikke mere end 27 år siden, at ejerne Birgitte og Hans Bøgh-Sørensen sammen med én medarbejder begyndte Orifarm-eventyret på havnen i Odense. I dag har virksomheden 2.200 medarbejdere i 13 lande og omsætter årligt for over 8 mia. kr.

Og da firmaet ser yderligere vækst i horisonten, har man valgt at udvide med et 6.600 kvm stort byggeri i fire etager til ny udbygning af administrationsbygningerne på Energivej i Odense – en vej, som Orifarm har ligget på i 21 år.

Entreprenør på den omsiggribende udvidese er Jorton, arkitektfirmaet Bent Dyreborg ApS er arkitekt på projektet og rådgiver er L.P Madsen Rådgivende Ingeniør. Creo Arkitekter varetager byggeledelsen.

Kort om Orifarm Group

Orifarm Group er blandt Europas største parallelimportør af lægemidler.

Koncernen omsætter for cirka 8,3 mia. kr. om året og har hovedsæde i Odense samt kontor i København. Koncernen har også produktion i Hobro og Skælskør samt i Polen.

Hvor meget byggesummer løb op i, ønsker firmaet ifølge kommunikationsdirektør i Orifarm Group, Martin Broberg, ikke at oplyses til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

I denne uge blev første spadestik på Orifarm-udvidelsen markeret  med hjælp af rådmand i Odense Kommune, Søren Windell. 

Mod slutningen af 2023 er der så udsigt til friske, nye lokaler på Energivej. 

Over årene har Orifarm udviklet sig til en vidensarbejdsplads. Især med opkøbet af en del af japanske Takeda med 600 nye medarbejdere, to fabrikker og 110 nye produkter sidste år, er ansættelse af mange akademikere og andre faggrupper, som Orifarm ikke før havde mange af accelereret.

Virksomheden har med byggeriet et stærkt ønske om at skabe bedre rammer for medarbejderne med fleksible arbejdspladser, lounge-områder, mødefaciliteter og en ny kantine. Målsætningen er at skabe en fantastisk arbejdsplads, hvor rammerne er indbydende og fremmer kreativitet og velvære, lyder det fra Orifarm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079