23948sdkhjf

Danfoss i stor elbils-satsning: Har været i dialog med Tesla længe

Tilbage i 1998 etablerede Danfoss sit forretningsområde Silicon Power, der producerer powermoduler til konvertering af strøm.

I de seneste år er elbilbranchen blevet en stadig vigtigere kundegruppe for Danfoss. Blandt andet landede den alsiske virksomhed i 2019 en stor aftale med den tyske koncern ZF om levering af powermoduler til en række projekter, som ZF havde vundet fra flere af de store globale bilproducenter.

Ét sted finder man dog ikke Danfoss’ powermoduler, og det er i Teslas biler. Det skriver Børsen.

Danfoss er dog allerede leverandør til andre af Teslas forretningsområder, og chef for Danfoss Silicon Power, Claus A. Petersen, fortæller, at man har talt med Tesla i mange år.

- Vi har også snakket om før at skulle levere til deres biler, men de har så valgt at bygge tingene sammen selv. Men det er ikke sikkert, at de fortsætter med det. Så det kan sagtens tænkes, at vi kommer til at snakke med dem igen, siger Claus A. Petersen.

I slutningen af marts offentliggjorde Danfoss, at Silicon Power fusionerer med den tyske koncern Semikron. Derved positionerer man sig endnu skarpere i forhold til elbilproducenterne.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/danfoss-chef-vi-har-snakket-med-tesla-i-mange-aar-og-leveret-til-dem-i-mange-aar?b_source=seneste-nyt&b_medium=row_1&b_campaign=list_39

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109