23948sdkhjf

To smedevirksomheder smelter sammen: Tredje generation ønskede ikke at tage over

Selvom smedevirksomheden Wikka i Esbjerg ikke bliver i familien, bliver den nu en del af en familieejet virksomhed efter at være blevet opkøbt af M.I. Montage. Det skriver JydskeVestkysten.

Kenneth Muff Sørensen, der er indehaver og anden generation i M.I. Montage, er glad for at kunne byde Wikka velkommen efter at de to firmaer har samarbejdet om opgaver i flere år.

- Wikka passer rigtig godt ind i vores setup. Vi får både adgang til en ny type kunder, som vi ser frem til at udvikle på, og vi får ikke mindst nye, dygtige kolleger ind, hvilket er svært at skaffe i øjeblikket. Det var nemt at slå til, siger Kenneth Muff Sørensen.

Wikka blev stiftet i 1978 og ægteparret Pernille og Lars Nielsen, der overtog efter hendes forældre, har længe vidst, at deres børn ikke ønskede at være tredje generation i virksomheden.

- Vi har en alder, hvor vi gennem et par år har overvejet, hvad næst skridt skulle være. Ingen af vores børn ønsker at være tredje generation af virksomheden, og investeringsbehovet i virksomheden matchede ikke rigtigt perspektiverne i vores arbejdsliv. Derfor er denne løsning optimal for at sikre en god fremtid for Wikkas dygtige medarbejdere, siger Pernille Nielsen til JydskeVestkysten.

Lars Nielsen fortsætter i M.I. Montage som konsulent, mens Pernille Nielsen skal være selvstændig.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094