23948sdkhjf

Ny generation tager over hos vestjysk smedevirksomhed

Kim Birkkjær overtager ansvaret hos den vestjyske virksomhed

I 1989 sprang Peder Birkkjær sammen med hustruen Kirsten Poulsgaard ud som selvstændig med Videbæk-virksomheden PBN. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Den 31. maj er det imidlertid slut. Her har Peder Birkkjær nemlig sidste dag hos PBN, som han i stedet overlader til sønnen Kim Birkkjær.

- Det har været fedt at være med til at skabe noget lokalt i Videbæk, og Kirsten jeg er taknemlige for den opbakning, vi har fået. Men livet er andet end arbejde, og med alle de interesser, vi har, regner jeg ikke med, at det bliver svært at gå på pension. Virksomheden er jo også i sikre hænder hos Kim, siger Peder Birkkjær til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Fokus på den grønne omstilling

PBN er specialiseret inden for maskin- og smedearbejde med virksomheder som Vestas, Velux og Weibel Scientific på kundelisten.

PBN har gennem årene beskæftiget sig med en lang række opgaver inden for smedefaget. Gennem en årrække lavede man beslag til Nilfisk. Herefter fulgte produktion af affaldspresser til Mil-Tek, og senere hen startede man egen produktion af mini-sættevogne.

I dag er PBN fokuseret på den grønne omstilling som leverandør af specialmaskiner og udstyr til vindmølleindustrien.

PBN afholder reception i anledning af generationsskiftet den 10. juni klokken 13-17.

Originalartikel: https://dbrs.dk/artikel/en-l%C3%A6rer-hjalp-ordblinde-peder-p%C3%A5-rette-spor-nu-er-hans-erhvervseventyr-klar-til-et-generationsskifte

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094