23948sdkhjf

AM-konference ruster sig til stort rykind: Flytter i større lokaler

Sidste år satte konferencen AM Summit rekord med godt 350 gæster og adskillige på venteliste.

Det har arrangørerne Dansk AM Hub nu taget konsekvensen af: Skandinaviens største AM-konference flytter i 2022 til større lokaler.  

- Det er tegn på en tendens, hvor flere får øjnene op for teknologiens mange muligheder. Vores seneste kortlægning viser, at en tredjedel af produktionsvirksomheder anvender AM-teknologi, og ud over den store tilslutning til AM Summit oplever vi også stor opbakning til vores programmer og projekter og fra vores AM-økosystem, der på godt et år tæller 76 medlemmer, siger direktør i Dansk AM Hub, Frank Rosengreen Lorenzen:

- Derfor er der behov for, at AM Summit skal have større rammer, når vi i år igen skal tale om at skabe additiv impact og især det bæredygtige potentiale ved teknologien.

Konferencen foregår onsdag den 7. september 2022 på TAP1 i København, hvor der er plads til endnu flere udstillere, som kan vise den nyeste udvikling og de seneste trends inden for AM-teknologien.

I 2022 kan Dansk AM Hub blandt andet byde velkommen til Connie Hedegaard samt høre indlæg fra Boeing og blive inspireret i 3D bioprint. Og for at få plads til endnu mere inspiration vil programmet også byde på flere breakout sessions end tidligere år, hvor paneldebatter adresserer teknologiens udvikling inden for temaer som byggeri og sundhed samt mulighederne i produktion med bæredygtige materialer og endda kønsdiversitet i industrien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125