23948sdkhjf

Kia leverer elbiler til The Ocean Cleanup, der til gengæld skaffer genanvendt havplast til bilgiganten

Kia planlægger at øge brugen af ​​genanvendt plast i sine køretøjer med mere end 20 procent i 2030

Den hollandske non-profit organisation The Ocean Cleanup har indgået en syv-årig finansieringsaftale med den sydkoreanske bilproducent Kia. Kia vil forsyne organisationens hovedkvarter med fire elbiler, og til gengæld vil The Ocean Cleanup forsyne Kia med fraktioner  af genanvendt plast hentet op fra havene.

Organisationen vil også dele sine samlede data om plastforurening med den asiatiske bilgigant.
Bilproducenten oplyser, at virksomheden planlægger at øge brugen af ​​genanvendt plast i sine køretøjer med mere end 20 procent i 2030, og håber også at kunne tage ansvar for at beskytte miljøet ved aktivt at genbruge bilbatterier og plast. 

Et af Kias fremtidige projekter handler om at aktivere et "effektivt genbrugskredsløb" for at minimere klimapåvirkningen. Ved underskrivelsesceremonien i Seoul mellem The Ocean Cleanups grundlægger og administrerende direktør Bojan Slat og Kias administrerende direktør Ho Sung Song, at aftalen fremhæver virksomhedens forpligtelse til at opbygge en bæredygtig fremtid for mobilitet, og at aftalen kun er den første i en serie af aftaler. 

- Plast i sig selv er ikke et dårligt materiale, men vi skal bruge det ansvarligt, sagde Bojan Slat og påpegede, at The Ocean Cleanup gennem sine havaffaldsprojekter viser, hvordan genanvendt plast kan bruges til gavn for samfundet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Amerikanske ordrer giver Haarslev perfekt start på 2023
Basalt-direktør efter lukning: - Vi fortryder intet
Vognmand: Fri os fra grønt bluffnummer
To statslige selskaber skal eje og drive 'brint-rør'
Energistyrelsen lægger an til markedsdialog om udbud af 9 GW havvind
Dansk racerkører med kurs mod stjernerne
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078