23948sdkhjf

Fremtidens maling skal være miljømærket og biobaseret – og i spande af genanvendt plast

Ifølge Beckers, så står malerindustrien over for to store miljøudfordringer: Indhold og emballage

Når malerbranchens traditionsrige træf - Nyborg Stævnet - løber af stablen i dagene 23.-25. juni, får de besøgende blandt andet mulighed for at opleve malingproducenten Beckers arbejde med miljømærket og biobaseret maling på tætteste hold.

På Beckers stand vil eksperter nemlig sætte ord på og gå i dybden med deres målrettede arbejde med miljøet, ligesom der vil være mulighed for at få vejledning til valg af maling til DGNB-certificerede byggerier.

Beckers var først på det danske marked til at introducere en miljømærket maling. Det var helt tilbage i 1996. I dag findes der et stort udvalg af miljømærkede produkter fra Beckers til svanemærkede byggerier. Omdrejningspunktet er blandt andet indeklima og ikke mindst arbejdsmiljø.

To store miljøudfordringer

Ifølge Beckers, så står malerindustrien over for to store miljøudfordringer: Indhold og emballage.

På Nyborg Stævnet vil Beckers derfor fortælle om, hvorfor fremtidens maling fra Beckers er biobaseret, og hvordan virksomheden påbegynder udskiftningen af nogle af de fossile råmaterialer med biobaseret råmateriale efter det såkaldte Mass Balance-princip.

- Brugen af biomasse i maling er vejen frem, og den grønne tanke forsøger vi også at få ind i vores emballage. De første spande af genanvendt plast er allerede landet på hylderne, og i 2022 vil vores produktsortiment løbende overgå til genanvendt emballage, lyder det fra Beckers.

tøtte

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078