23948sdkhjf

NCC splitter datterselskab op

Forretningsområderne i entreprenørfirmaet Jakobsen & Blindkilde, der blev opkøbt af NCC i 2018, bliver delt i to. Det oplyser NCC i en pressemeddelelse.

Byggeaktiviteterne i Jakobsen & Blindkilde bliver lagt sammen med NCC Byggeri Vest for at styrke den samlede position på nybyggeri i Midt- og Vestjylland.

– Vi vil gerne styrke NCC i Midt-, Syd- og Vestjylland, hvor Jakobsen & Blindkilde har godt fat, og med vores større kraft kan vi sammen helt sikkert ekspandere i området, siger Mogens Nielsen, direktør i NCC Byggeri Vest, i meddelelsen.

Alle medarbejdere fortsætter

Samtidig lægges Jakobsen & Blindkildes aktiviteter inden for tekniske anlæg og naturgenopretning ind under NCC’s Civil anlægsenhed i Vestdanmark - med Jakobsen & Blindkilde som fortsættende navn

– Vi har analyseret vores kompetencer og set i sammenhæng med NCC’s ambitioner i Vestdanmark giver det bedst mening, at vi faktisk styrker brandet Jakobsen & Blindkilde gennem en sammenlægning, siger Flemming Carlsen, direktør for NCC’s anlægsenhed, i pressemeddelelsen.

Virksomheden, der har hjemme i Aulum ved Herning, er ifølge meddelelsen kendt for sin ekspertise inden for tekniske anlæg og naturgenopretning samt en stærk position inden for nybyggeri i Midt- og Vestjylland.

Civil Vest får hovedkontor i Jakobsen & Blindkildes faciliteter i Aulum, og Tonny Sørensen, der leder anlægsenheden i Vest, får base her. Alle medarbejdere i Jakobsen & Blindkilde fortsætter i en af de to NCC-enheder.

Af større projekter Jakobsen & Blindkilde arbejder med lige nu kan nævnes udvidelsen af Thyhallen, Storkeengen i Randers og Assens’ nye rensningsanlæg. lda

Se nøgletal for:
Læs mere om: NCC Jakobsen & Blindkilde
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tidligere vandværksgrund til bypark og varmeværk
EU vedtager fælles regler for beskyttelse af kritisk infrastruktur
Rockwools salg i Rusland styrtdykker: "Hvis vi skal trække os ud, så gør vi det"
Udviklingsplan for Gedser Havn er klar – nu skal den realiseres skridt for skridt
Første fald i antallet af ledige stillinger i to år
Producent af naturgasfri løsninger får initiativpris
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.109