23948sdkhjf

NCC splitter datterselskab op

Forretningsområderne i entreprenørfirmaet Jakobsen & Blindkilde, der blev opkøbt af NCC i 2018, bliver delt i to. Det oplyser NCC i en pressemeddelelse.

Byggeaktiviteterne i Jakobsen & Blindkilde bliver lagt sammen med NCC Byggeri Vest for at styrke den samlede position på nybyggeri i Midt- og Vestjylland.

– Vi vil gerne styrke NCC i Midt-, Syd- og Vestjylland, hvor Jakobsen & Blindkilde har godt fat, og med vores større kraft kan vi sammen helt sikkert ekspandere i området, siger Mogens Nielsen, direktør i NCC Byggeri Vest, i meddelelsen.

Alle medarbejdere fortsætter

Samtidig lægges Jakobsen & Blindkildes aktiviteter inden for tekniske anlæg og naturgenopretning ind under NCC’s Civil anlægsenhed i Vestdanmark - med Jakobsen & Blindkilde som fortsættende navn

– Vi har analyseret vores kompetencer og set i sammenhæng med NCC’s ambitioner i Vestdanmark giver det bedst mening, at vi faktisk styrker brandet Jakobsen & Blindkilde gennem en sammenlægning, siger Flemming Carlsen, direktør for NCC’s anlægsenhed, i pressemeddelelsen.

Virksomheden, der har hjemme i Aulum ved Herning, er ifølge meddelelsen kendt for sin ekspertise inden for tekniske anlæg og naturgenopretning samt en stærk position inden for nybyggeri i Midt- og Vestjylland.

Civil Vest får hovedkontor i Jakobsen & Blindkildes faciliteter i Aulum, og Tonny Sørensen, der leder anlægsenheden i Vest, får base her. Alle medarbejdere i Jakobsen & Blindkilde fortsætter i en af de to NCC-enheder.

Af større projekter Jakobsen & Blindkilde arbejder med lige nu kan nævnes udvidelsen af Thyhallen, Storkeengen i Randers og Assens’ nye rensningsanlæg. lda

Se nøgletal for:
Læs mere om: NCC Jakobsen & Blindkilde
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.103