23948sdkhjf

Hedensted-virksomhed har brug for mere plads: Udvider udendørs med 5.000 m2

Jackon Danmark A/S i Hedensted Kommune har udvidet et udvendigt lagerareal med 5.000 m2, som man hellere end gerne vil vise frem.  

Derfor blev kommunaldirektør, Steinar Eggen Kristensen, erhvervschef, Carsten Steffensen og borgmester, Ole Vind forleden vist rundt på fabrikken i Hedensted, hvor virksomheden producerer isoleringsmaterialer i EPS til byggebranchen.

Det er stor efterspørgsel på specialvarer, produktion af nye produkter, øget tryk på produktion af standardisoleringsmaterialer samt smidig transport, der har været udslagsgivende for beslutningen om en udvendig lagerudvidelse.

Fabrikken i Hedensted lagerfører samtidig produkter fra virksomhedens øvrige fabrikker, der er at finde i store dele af Europa. 

- Vi oplever i stigende grad, at kunderne efterspørger specialtykkelser i EPS og med hurtig levering. Samtidig udvider vi hele tiden vores produktsortiment, hvilket naturligt øger behovet for mere lagerplads. Hos Jackon ønsker vi at være en interessant og fleksibel leverandør for vores kunder – også fremadrettet. Dette er lagerudvidelsen en sikring af. Vi har oplevet stor fremgang og vækst de seneste år, både når det gælder bygge- og industrivarer. Det skal vores lager kunne håndtere – også på sigt, sagde Torben Sørensen, salgschef hos Jackon Danmark A/S tilbage i maj, hvor byggeriet gik igang.

Jackon er desuden igang med at klargøre sig til den videre rejse med mulighed for maskinudvidelse og volumenøgning af varer. I forbindelse med udvidelsen får vi ikke kun mere lagerplads, vi får også bedre logistik, når vores transportfirma henter varer. Blandt andet vil der blive etableret en ny udkørsel, som sikrer et ensrettet og smidigt transportflow, siger Jesper Vind Andreasen.

På initiativ fra kommunen

Besøget hos Jackon i Hedensted blev arrangeret på initiativ af kommunen, som ønsker at besøge de lokale virksomheder.

- Vi ønsker at være en erhvervsvenlig kommune og få viden om det erhvervsliv, vi har. Det får vi ved at tage ud og møde virksomhederne og ved at vise, at vejen til os er kort. Vi er i en positiv udvikling, hvor både vores erhvervsliv og bosætning udvider, siger Ole Vind.

På programmet var fremvisning af fabrikkens nye udvendige lagerareal samt en dialog om samarbejdet med kommunen i forbindelse med behandlingen af byggetilladelsen og en kort præsentation af Jackons historie og potentielle fremtidsplaner samt en drøftelse af den presserende udfordring mange virksomheder befinder sig i omkring energisituationen. 

Der blev også tid til snak om bæredygtighed, hvor Jackon informerede om de bæredygtige initiativer, der arbejdes med. Herunder at EPS er 100 procent genanvendeligt, og at Jackon opsamler og genanvender afskær i ny produktion af EPS. Samtidig har virksomheden gjort en række foranstaltninger, som skal sikre, at EPS ikke kommer på afveje fra fabriksområdet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078