23948sdkhjf

Tankstation måtte lade livet - Loxam får plads til nyt koncept i Aalborg

Der er travlt i udlejningsbranchen, og særligt materiel til byggebranchen er i høj kurs. Det mærker man tydeligt hos materieludlejeren Loxam, som blandt andet har afdelinger i Aalborg, København og Aarhus.

Virksomheden er nemlig vokset ud af de kendte rammer på Oliehavnen i Aalborg, og derfor har havneselskabet Port of Aalborg opført et nyt 356 kvm kontorhus, der inden længe står klar til at rumme både udlejning, kontor, butik, et showroom og velfærdsfaciliteter.

– Vi har fået flere medarbejdere i afdelingen og er derfor vokset ud af vores eksisterende lokaler. Samtidig ville vi gerne indføre et nyt koncept i Aalborg, hvor vi kombinerer udlejning med showroom, så vi kan udstille vores maskiner, fortæller teknisk direktør hos Loxam, Frank Larsen, i en pressemeddelelse om byggeriet.

Tankstation måtte lade livet

Det er Enemærke & Petersen, der har været husentreprenør på den nye kontorbygning. For at gøre plads til byggeriet valgte Port of Aalborg endda at rive en gammel tankstation ned.

Port of Aalborg ejer den nye kontorbygning, som netop er blevet afleveret til Loxam, der er særligt glade for fortsat at have base på Oliehavnen i Aalborg:

– Vi har været meget glade for at have base på Oliehavnen, som ligger rigtig godt i forhold til infrastrukturen til både centrum, den nye havn og motorvejen. På den måde er det fremkommeligt, uden at vi generer en masse naboer, når vores lastbiler kører frem og tilbage med store maskiner, udtaler Frank Larsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078