23948sdkhjf

Ny havemøbelkollektion er designet med sindsro og er en hyldest til teaktræ

Anker Denmark nyfortolker udendørsmøbler

Familien Anker (Anker Denmark) har produceret havemøbler af bæredygtigt teaktræ i allerhøjeste kvalitet i 30 år. Mens Ankers Scanteak Classic-kollektion er alt det, vi forbinder med klassisk formgivne teakmøbler så er den nye RIB kollektion virksomhedens helt egen nyfortolkning af udendørsmøbler. RIB kollektionen emmer af enkelthed, rene linjer og et organisk let formsprog, der beviser hvad kvalitets-teak kan.

Det skriver Anker Denmark i en pressemeddelelse.

Anker bruger udelukkende certificeret, bæredygtigt plantagetræ i A grade, hvilket giver både RIB-kollektionen og Scanteak Classic kollektionen topkarakter i holdbarhed og præstation. Og selvom den nye RIB-kollektion er lavet som havemøbler, så kan de også bruges indendørs.

Familienavnet Anker er med tiden kommet til at betyde mere end blot et navn. Ifølge virksomheden, så symboliserer ankeret både robusthed og sindsro, som er det værdigrundlag, som Anker Denmark designer og producerer møbler efter.

Målet er at bidrage til udendørslivet på en bæredygtig og æstetisk måde ved at producere flotte og tidløse møbler af højest mulig kvalitet og af bæredygtigt grade A certificeret teaktræ.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078