23948sdkhjf

Frøslev reagerer på dobbelt tendens

To tendenser vinder for tiden større indpas i byggebranchen. Den ene er præfabrikerede produkter, som forkorter byggeperiode, og den anden er anvendelsen af træ.

Frøslev Træ reagerer på den stigende efterspørgsel ved at udvide sortimentet, som i forvejen består af en lang række træprofiler, systemhegn, arkitektmøbler og interiør. Den sønderjyske træproducent har således udviklet præfabrikerede terrasser, der er silikatimprægneret fyrretræ fra certificerede, nordiske skove fri for miljøskadelige stoffer. Det skriver Frøslev Træ i en pressemeddelelse.

- Ved at vælge præfabrikerede terrasser, der leveres samlet, kan man blandt andet frigive mange timer på byggepladsen, da vi hos Frøslev klarer alt forarbejdet og sikrer, at tømrerarbejdet og monteringen af terrassen sker korrekt. Samtidig kan vi holde materialespildet på et absolut minimum, når vi bygger terrasserne på fabrikken efter de præcise mål, fortæller Jacob Poulsen, projektsalgschef hos Frøslev, i pressemeddelelsen.

Først ved Frederikssund

Den første præfabrikerede terrasse er leveret til Fabulas og Frederikssund Kommunes bæredygtighedsprojekt, Klimakassen, nær bydelen Vinge. Der er tale om en cirka 140 kvadratmeter stor Sature-terrasse,

- Klimakassen er et interaktivt showroom for de mange gode løsninger, som vi både tror og håber hurtigt, vil blive skaleret i branchen i den kommende tid. Visionen for huset har været at bygge så klimavenligt som muligt og dermed vise, at vi allerede nu kan bygge klimavenlige typehuse. Alle Klimakassens partnere udvikler produkter, der kan rykke på skalaen for husets samlede CO2-aftryk, og her er Frøslev rigtig langt fremme med sine træløsninger, siger direktør og partner i Fabulas, Michael Eberhard

Ifølge Michael Eberhard har Fabulas planer om at opføre flere klimavenlige boliger i Vinge. I første omgang planlægger virksomheden at opføre 58 boliger i et bofællesskab, og det er ikke utænkeligt, at det ligeledes bliver med Frøslevs præfabrikerede terrasser.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188