23948sdkhjf

Forsea havde mere end en million rejsende om bord i juli

Rejselysten er tilbage og sundet krydses igen lige så ofte som før pandemien. Staycation er kommet for at blive og der er rigtig mange ”hjemmerejsende”. Og i juli måned sejlede mere end en million af dem med Forsea.

Sådan lyder en spritny opsummering fra rederiet i kølvandet på Danmarks travleste sommerferiemåned.

Efter to tunge år med pandemi er Forsea således tilbage på niveauer som under normalåret 2019. Forsea ser en stigning, først og fremmest på landgangspassagerer, hvilket tyder på, at netop de korte, spontane rejser, ofte dagsture, udgør en stor del af stigningen.

På bare en enkelt dag i juli rejste et rekordstort antal på 28.228 landgangspassagerer med færgerne, hvilket man ikke har målt siden en julidag i 1996.

- Det føles fantastisk efter to år at kunne se stabilitet i vores rejsestatistik. Vi har under årene med pandemien arbejdet hårdt for at forbedre oplevelsen for vores gæster og har i videst muligt omfang sejlet efter ordinær sejlplan. Vi har lagt enorme resurser i vores tilbud om bord for at kunne sikre en bæredygtig rejse ud fra flere perspektiver. Nu står vi her, med mere end en million rejsende i juli, siger Kristian Durhuus, CEO i Forsea.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094