23948sdkhjf

Hun får ansvar for kommunikationen i både Jysk og Larsen Group

Fra 1. september 2022 står Åse Andersson som ny Communications Director i spidsen for kommunikationen i JYSK og Lars Larsen Group

Det bliver en erfaren profil, som fra 1. september 2022 får det overordnede ansvar for både intern og ekstern kommunikation i JYSK og Lars Larsen Group.

Åse Andersson har 25 års erfaring inden for journalistik og virksomhedskommunikation. Senest kommer hun fra en stilling som Global Head of Media i Arla Foods, hvor hun har arbejdet i fem år. Tidligere har hun fungeret som både journalist, studievært og redaktør på en række regionale tv-stationer.

Som Communications Director får Åse Andersson direkte reference til President & CEO i Lars Larsen Group, Jesper Lund, og President & CEO i JYSK, Jan Bøgh.

- Med sin erfaring både fra medieverdenen og en stor, international virksomhed som Arla Foods er Åse det helt rigtige valg for os. Hendes opgave bliver at videreudvikle det, vi allerede gør godt i dag, og så selvfølgelig komme med sine egne bud på, hvordan vi fremover kan kommunikere endnu bedre. Vi vil fortsat gerne være en åben virksomhed, som giver vores besyv med om relevante emner, både i JYSK og i Lars Larsen Group, siger Jan Bøgh i en pressemeddelelse

Åse Andersson ser frem til opgaven som ny Communications Director.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af JYSK og Lars Larsen Group. Begge er anerkendte virksomheder med stærke grundværdier, og begge er på en spændende vækst- og udviklingsrejse med fokus på bæredygtighed og klima.

- Jeg ser meget frem til at bidrage og udvikle kommunikationen, så den fortsat understøtter virksomhedernes strategier sammen med det dygtige kommunikationsteam og samarbejdspartnere, siger Åse Andersson, som bor i Silkeborg sammen med sin familie.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093