23948sdkhjf

Ny topchef hos producent af glas til bygningsformål

Efter knap to år som salgs- og vicedirektør for Glaseksperten i Hjørring overtager Jess Gregersen posten som adm. direktør. Han overtager posten efter ejeren, Christian Larsen, der bliver ny bestyrelsesformand, oplyser den store producent af glas til bygningsformål i en pressemeddelelse.

- Jeg har haft et tæt parløb med Christian, og det har i lang tid været planlagt, at jeg skulle overtage posten som CEO. Det har været en glidende overgang og en stor fordel for mig, at jeg har kunnet lære af Christian, som med sin store erfaring stadig vil bidrage til udviklingen af Glaseksperten, siger Jess Gregersen i pressemeddelelsen.

Udover at være adm. direktør skal Jess Gregersen fortsat have ansvaret for salg og marketing.

Jess Gregersen har tidligere erfaring som salgsdirektør hos køkkenproducenten JKE Design og som salgsdirektør og kommerciel direktør hos byggematerialeleverandøren Knauf.

- Nu er det rigtige tidspunkt

Christian Larsen har drevet virksomheden gennem 32 år, og udover at være bestyrelsesformand skal han fortsat arbejde med udvikling, investeringer og projekter i virksomheden.

– Jeg mener, at det nu er det rigtige tidspunkt at lade Jess få det daglige ansvar. Han har en stærk kommerciel forståelse og en solid forretningsforståelse samt fokus på den gode arbejdsplads, og derfor passer han utroligt godt til Glaseksperten, siger Christian Larsen og tilføjer:

– Nu får jeg tid til det, jeg brænder allermest for, nemlig udvikling og projekter.

Glaseksperten sagde farvel til vinduerne

I november sidste år blev Glaseksperten og Glaseksperten Vinduer og Døre splittet op i to selvstændige selskaber. Vinduesproducenten havde været en del af Glaseksperten siden 2013, men har efter opdelingen øget fokus på sit eget produktområde og kundesegment, lød det dengang.

Sammen med opdelingen skiftede Glaseksperten Vinduer og Døre navn til Vindunor, en ændring der trådte i kraft ved indgangen til 2022.

Har selv været med til at definere strategien

Jess Gregersen understreger, at der ikke kommer til at ske store revolutioner, fordi han nu er blevet adm. direktør. Han vil forfølge den strategi, som han selv har været med til at definere og udrulle i de seneste par år.

– Vi har investeret betragtelige beløb i automatisering og specialisering i de seneste år, og det betyder, at vi i dag har en topmoderne fabrik, som er blandt de allerbedste indenfor glasindustrien i Europa. Vi vil fortsætte med at investere og sørge for, at vi er en konkurrencedygtig industrivirksomhed, der kan imødekomme de nordiske markeders behov – blandt andet investerer vi i digitalisering, robotteknologi og bæredygtighed.  og det betyder, at vi kan opfylde kundernes ønsker, siger Jess Gregersen og tilføjer, at firmaet har en klar strategi, som udstikker retningen i de kommende år.

Sideløbende med investeringer i produktionsudstyr har Glaseksperten styrket organisationen ved at ansætte medarbejdere med forskellige kompetencer – blandt andet en bæredygtighedskoordinator - der bidrager til udvikling af virksomhedens grønne profil.

- Vi skal fortsætte den solide vækst og udvikling i Glaseksperten. Jeg ser det som min opgave at bruge mine erfaringer fra store koncerner og kombinere de erfaringer med det bedste fra en agil ejerledet virksomhed, så vi kan blive endnu stærkere, end vi er i dag, udtaler Jess Gregersen. 

GLASEKSPERTEN A/S
Regnskabsår 2021 2020 2019
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 109,6 113,3 96,4
Primært resultat 19,2 3,0 -9,8
Resultat før skat 18,6 0,4 -12,0
Årets resultat 14,4 0,3 -9,3
Status balance 183,0 188,2 196,2
Egenkapital 47,5 33,1 32,8
Antal ansatte 153 196 190
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11