23948sdkhjf

Startede som elev – nu er han ny filialchef for Bygma Nexø

Michael Pedersen kommer fra Bygma Rønne, hvor han har været ansat i 22 år – senest som salgsleder.

Michael Pedersen (41), som netop er tiltrådt som ny filialchef for Bygma Nexø, blev udlært som trælastsælger i Fridolf A/S i Rønne, som blev overtaget af Bygma i 2019. Som færdiguddannet startede Michael Pedersen i det nuværende Bygma Nexø, hvor han fik et godt kendskab til kunderne via sit arbejde på både kontor og lager. Efter fire år vendte Michael tilbage til Bygma Rønne som trælastsælger, og blev for fire år siden udnævnt til salgsleder.

Om udnævnelsen til filialchef siger Michael Pedersen:

- Jeg har været både elev, lagermand, sælger og personaleleder. Det har helt klart været min ambition, at næste skridt skulle være som daglig leder af en forretning. Jeg føler mig utroligt privilegeret over at jeg får denne mulighed, selv om jeg slet ikke havde forventet, at det skulle være lige nu.

- Da vi blev en del af Bygma var jeg med helt nede i ”maskinrummet” under de transformationsprocesser, der naturligt måtte ske. Jeg kender derfor virksomheden rigtig godt. Jeg er blandet andet glad for, at vi er en del af en stor koncern og kan trække på en lang række andre forretninger i forhold til servicering af kunderne, siger han.

Faglig og personlig udvikling

Når Michael Pedersen sætter sig i filialchefstolen vil der, i første omgang, ikke ske de helt store omvæltninger.

- Jeg glæder mig til at lære personalet og kunderne at kende. Jeg har selvfølgelig nogle idéer til, hvad man kan optimere på hen ad vejen. Men, jeg ser også frem til at udvikle mig selv fagligt og personligt, og til at få endnu bedre mulighed for at anvende de værktøjer jeg har tilegnet mig gennem mine mange år i branchen, på Bygma-akademiet og via det jeg har lært af dygtige chefer, fremhæver den nye filialchef.

Michael Pedersen privat

Privat er Michael Pedersen helt nygift med Maja. Sammen har de sønnerne Anton på 8 år og Johannes på 4 år.

Familien bor i Nyker på en lille nedlagt landejendom, som de har overtaget fra Michaels forældre. Her er der også en træningsbane, hvor Michael træner med sin egen travhest. Her stresser han af, og får dagens tanker på plads.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126