23948sdkhjf

Hun skal stå i spidsen for energioptimering af kommunale bygninger og grøn omstilling i Aalborg

Charlotte Heldorf Rønn bliver ny direktør for Klima og Miljø i Aalborg Kommune. Hun har mere end 20 års erfaring inden for teknik- og miljøområdet og har siden 2020 arbejdet med bæredygtig udvikling i Region Nordjylland. Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Fremover står Charlotte Heldorf Rønn i spidsen for bæredygtig udvikling, miljøbeskyttelse og affaldshåndtering samt energioptimering af de kommunale bygninger og kollektiv trafik. Hun får desuden ansvaret for den tværgående politikformulering, der skal fremme den grønne omstilling i hele Aalborg Kommune.

- Jeg ser frem til arbejdet med at skabe en kommune, der er i grøn balance. Det skal blandt andet ske på baggrund af Aalborgs egen klimaplan og en ny verdensmålsstrategi, som baner vejen for konkrete og ambitiøse handlinger for kommunens fremtidige bæredygtige udvikling. En udvikling, der både skal være økonomisk og miljømæssig bæredygtig samt social retfærdig, fortæller Charlotte Heldorf Rønn i pressemeddelelsen.

Charlotte Heldorf Rønn har tidligere været teamleder i Teknik og Miljø i Hjørring Kommune samt projektleder og teamkoordinator indenfor miljøområdet i Aalborg Kommune. Hun sidder i Danske Regioners gruppe for klimachefer og var fra 2015 til 2022 medlem af Kommunalteknisk Chefforenings faggruppe for miljø og grundvand. I samme periode var hun områderepræsentant i KL's netværk for miljøchefer.

Aalborg Byråd har godkendt ansættelsen af Charlotte Heldorf Rønn, som tiltræder 1. oktober 2022.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11