23948sdkhjf

Domea underskriver rammeaftaler til et trecifret millionbeløb

Ti teams gik på sommerferie velvidende, at de i de komme tre år havde del i en af de to rammeaftaler for Øst- og Vestdanmark om totalrådgivning, som det almene bygge- og boligadministrationsselskab Domea.dk står bag.

Rammeaftalen med en værdi på op til 125 mio. kr. omfatter teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med nybyggeri og renovering af ejendomme. Opgaverne kan både være projekter af mindre karakter og store komplekse opgaver, såsom byggeri af større boligprojekter.

Dermed er der lagt op til en omfattende række projekter i både Øst- og Vestdanmark, når domea.dk over de kommende tre år, med option på yderligere et år, skal have rådgivning på opgaver vedrørende modernisering, renovering, udvendige og indvendige vedligeholdelsesarbejder samt ny-, til- og ombygning.

Blandt vinderne er Arkitema sammen med Cowi og Hele Landet, der blev tildelt rammeaftalen for boligorganisationens projekter vest for Storebælt. Det skriver Arkitema i en pressemeddelelse.

– Det er en stor anerkendelse af det gode samarbejde vi i forvejen har med Domea.dk, at vi igen bliver del af en rammeaftale. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet og til at sætte endnu mere skub i den ambitiøse bæredygtige udvikling som Domea.dk går i, fortæller Associated Partner og Forretningsområdechef i Arkitema, Rolf Kjær, i pressemeddelelsen.

Vinderne af Domea.dks rammeaftaler for totalrådgivning

De vindende teams i Vestdanmark

  • Arkitema i samarbejde med COWI, Hele Landet
  • DAI - Danske Arkitekter Ingeniører i samarbejde med Ginneruparkitekter og Kjølhede Arkitekter
  • Luplau og Poulsen i samarbejde med OJ Rådgivende Ingeniører, Arkplan og Pax Architects
  • Pluskontoret Arkitekter i samarbejde med Kaark og Niras
  • Rambøll Danmark i samarbejde med Skala Architecture, C & W Arkitekter, Rasmus Rasmus og Johansen Skovsted Arkitekter

De vindende teams i Østdanmark

  • Domus Arkitekter i samarbejde med Moe, We Architecture, Cubic Group, ZoffmannHolm Landskabsarkitekter og OS Arkitekter
  • Mangor & Nagel i samarbejde med OJ Rådgivende Ingeniører, Tegnestuen Lokal og Nordland Arkitekter
  • Pålsson Arkitekter i samarbejde med Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører, Peter Kjær Arkitekter, Sinuz og Tredje natur
  • Rubow arkitekter i samarbejde med Norconsult, Arki-lab, ReVærk og Ekolab
  • Wissenberg i samarbejde med Rum, Adept, Opland og Orca / Out Of Office

Kilde: Arkitema

Projekter for 12 mia. kr.

For tiden har Domea mere end 200 bygge- og renoveringsprojekter i gang til en samlet anlægssum af cirka12 mia. kr.

Den 19. maj 2020 blev Grøn boligaftale 2020 præsenteret af et bredt politisk flertal i forbindelse med Corona-krisen. Den grønne boligaftale har blandt andet fokus på grønne tiltag, som aftalens titel angiver. Som et alment selskab der ejer og administrerer over 80.000 boliger kan domea.dk sætte skub i de mange projekter i mange projekter med bæredygtighed i fokus. Men ikke kun miljømæssig bæredygtighed, også økonomisk og social bæredygtighed.

Derfor har det også været vigtig for organisationen at sikre at vinderne af rammeaftalerne var godt rustet til at lave større projekter med fokus på bæredygtighed. For at skabe optimale og mere bæredygtige boformer og byrum for nuværende og kommende generationer og sikre, at sektoren for almene bygge- og renoveringsopgaver kan udfylde sin betydningsfulde samfundsrolle i fremtiden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094