23948sdkhjf

Tidligere medejer og direktør takker af og Hundested-Rørvig Færgefart får ny direktør

Hundested-Rørvig Færgefart står overfor et ledelsesskifte, da nuværende direktør og tidligere medejer af rederiet Bo Andersen mønstrer af inden udgangen af året. Den 1. september 2022 byder rederiet derfor velkommen til den 57-årige Lars Wolfgang Hansen, som i løbet af efteråret vil overtage roret som direktør efter Bo.

Jeg glæder mig til at blive en del af rederiet og arbejdet med at udvikle ruten til den foretrukne forbindelse mellem Nordsjælland og Odsherred Lars Wolfgang Hansen, kommende direktør hos Hundested-Rørvig Færgefart

Hundested-Rørvig Færgefart takker af til Bo Andersen, som har været leder for rederiet gennem en årrække. Bo Andersen var sammen med Kennie Kjeldsen ejer af rederiet, indtil det i februar 2021 blev købt af Samsø Linien. De to tidligere ejere forblev som ansatte i rederiet. Kennie Kjeldsen forlod selskabet i februar 2022, og efter en solid overdragelsesproces ønsker Bo Andersen nu også at træde fra.

Bo Andersen har sammen med de dygtige medarbejdere stået i spidsen for at rederiet har bibeholdt og udviklet sin vigtige rolle som forbindelsesled over Isefjorden mellem det nordlige Sjælland og det store sommerhus- og ferieområde i Odsherred for både feriegæster og lokalbefolkning.

Byggede i Bangladesh

Bo Andersen er både stolt og glad over sin tid i rederiet som blandt andet har budt på implementering af mange IT- og webbaserede løsninger og ikke mindst kontrahering og bygningen af ’Isefjord’ i Chittagong. Slutteligt har processen i forbindelse med opkøbet fra Samsø Linien været en positiv milepæl.

- Jeg er glad for, at det har været muligt at afhænde selskabet i 2021 til Samsø Linien, som var og er den helt rette køber. Jeg er nu nået dertil, hvor jeg kan trække mig lidt tilbage. Jeg ønsker selskabet og medarbejderne al muligt held og fremtidig succes med udviklingen af færgeruten, siger Bo Andersen, nuværende direktør for Hundested-Rørvig Færgefart.

I bestyrelsen for Samsø Linien er der kun positive ord, når det drejer sig om Bo Andersens bidrag til rederiet.

- Jeg vil sige stort tak til Bo Andersen for at have været med de første næsten to år efter vores overtagelse. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Bo, og vi ønsker ham kun det bedste fremover, siger John Steen-Mikkelsen, bestyrelsesformand for Samsø Linien.

Spændende udfordring

Nyheden om fratrælsen er ikke kun vemodigt, for Hundested-Rørvig Færgefart får en ny mand i spidsen, nemlig Lars Wolfgang Hansen. Lars har erfaring som overfartsleder for færgefarten Holbæk-Orø samt fra Småøernes Færgeselskaber, hvor han er formand.

- Det er med stor glæde, at vi kan byde en erfaren mand som Lars Wolfgang Hansen velkommen som kommende direktør i Hundested-Rørvig Færgefart. Vi glæder os over rekrutteringen af Lars, og ser frem til et godt samarbejde, siger John Steen-Mikkelsen.

Begejstringen for det nye samarbejde er også til at mærke hos den kommende direktør.

- Jeg ser frem til en ny og spændende udfordring som direktør for Hundested-Rørvig Færgefart. Jeg glæder mig til at blive en del af rederiet og arbejdet med at udvikle ruten til den foretrukne forbindelse mellem Nordsjælland og Odsherred, siger Lars Wolfgang Hansen, kommende direktør hos Hundested-Rørvig Færgefart.

Fakta om Hundested-Rørvig Færgefart A/S

Hundested-Rørvig Færgefart A/S er et mindre rederi, som siden 2021 er ejet af Samsø Linien A/S. Rederiet har eksisteret siden 1917, og blev grundlagt for at sejle sommerhusejere fra Hundested til Rørvig, hvor sommerhusområder voksede frem. Rederiet har en vigtig funktion for mobiliteten mellem det nordlige Sjælland og Odsherred.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14