23948sdkhjf

IT-virksomhed bygger nyt til 1.100 medarbejdere i Aarhus

Aarhus Byråd har netop godkendt den store IT-virksomhed Bankdatas plan om at opføre et nyt udviklingskontor til 1.100 medarbejdere på en stor byggegrund i Lisbjerg nord for Aarhus, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Udviklingskontoret kan blive 22.300 kvm og får i første omgang plads til 600 medarbejdere. Bankdata har desuden sikret sig rettighederne til at udvide til yderligere 500.

– Vi forventer fortsat vækst og skal rekruttere mange nye medarbejdere både i år, og når vi kigger fem og ti år ud i fremtiden. Derfor vælger vi en fremtidssikret placering, hvor vi bliver en del af et stort økosystem med både arbejdspladser, medarbejdere og uddannelser, siger Esben Kolind Laustrup, adm. direktør i Bankdata, i pressemeddelelsen.

Om udviklingen og væksten fortæller it-direktøren:

– Vi er generelt vokset meget i antallet af medarbejdere i de seneste år, og i 2021 bød vi cirka 250 nye kolleger velkommen til Bankdata, siger Esben Kolind Laustrup og tilføjer, at firmaets ambitioner om at være blandt de førende digitale partnere til den finansielle sektor i Danmark kræver, at man kan blive ved med at tiltrække og fastholde de dygtigste it-medarbejdere i branchen.

Det nye udviklingskontor betegnes desuden som en milepæl for byudviklingsområdet Lisbjerg i Aarhus Nord, som i disse år udvikler sig til en ny bydel med 25.000 indbyggere.

Bankdata vil fortsat have hovedsæde i Fredericia, hvor virksomheden blev grundlagt i 1966. Firmaet bygger it-løsninger for en række danske pengeinstitutter og har ca. 900 medarbejdere, der udvikler IT-løsninger for 1,7 mia. kroner om året. Deres systemer bruges af ca. 1,6 mio. danskere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079