23948sdkhjf

Fynsk tømrermester tager hul på sidste fase af generationsskifte – nu kommer sønnen med

Tømrer & Snedkerfirmaet Carsten Knudsen A/S i Ringe, der blev etableret i maj 1992 af tømrermester Carsten Knudsen og hustru Jette Knudsen, har arbejdet på et glidende generationsskifte siden 2015

Igennem de sidste seks år har et glidende generationsskifte været i gang i Tømrer & Snedkerfirmaet Carsten Knudsen A/S i Ringe på Fyn. Allerede i 2010’erne tog Carsten Knudsen hul på de første tanker for firmaets videre eksistens og fremtid, og begyndte sin søgen efter nye og kompetente byggefolk med samme grundholdning og ånd som sin egen.

I 2015 indledte Carsten Knudsen og Martin Harboe de indledende drøftelser om hvordan et generationsskifte kunne se ud, og der blev hurtigt enighed om at fremtiden for virksomheden skulle være en partnerdrevet virksomhed med flere ejere. Januar 2016 trådte Martin Harboe ind som partner i virksomheden. Allerede året efter tiltrådte Troels Brunholm som yderligere partner. Martin Harboe og Troels Brunholm har således sammen med Carsten Knudsen stået for den daglige ledelse i Tømrer & Snedkerfirmaet Carsten Knudsen A/S de seneste seks år.

Sønnen kommer med

Sidste skridt i generationsskiftet gennemføres nu i løbet af efteråret 2022 da Troels Brunholm og Martin Harboe har besluttet, at Carsten Knudsens søn, Søren Knudsen, den 1. august er ansat som byggeleder i virksomheden og at Søren Knudsen fra årsskiftet indtræder i ejerkredsen.

Martin Harboe fortæller, at Søren Knudsen de seneste år har været byggeleder i en stort set tilsvarende tømrervirksomhed i Århus.

Tømrer & Snedkerfirmaet Carsten Knudsen A/S

Firmaet startede som enkeltmandsvirksomhed i 1992 og har gennem årene altid haft fokus på kvalitetsarbejde . Et af nøgleordene har altid været “sæt altid det stærkeste hold og sæt de rigtige folk på de rigtige opgaver”. De nøgleord gennemsyrer hele ånden i firmaet og har i stor grad været årsagen til, at firmaet siden starten i 1992 har udviklet sig fra en enmandsvirksomhed til at være en af Fyns største tømrer & snedkervirksomheder som i dag har en fast medarbejderstab på mellem 70 og 80 ansatte.

Firmaet har mange faste kunder og samarbejdspartnere, og mange af disse har været med siden starten i 1992

Virksomheden har altid haft fokus på at følge med tiden, og tømrermester Carsten Knudsen har med sit fokus på det lange glidende generationsskifte vist, at det at tage nye kræfter ind gør, at virksomheden løbende udvikler sig, får ved vedvarende energi og følger med tiden.

- Søren har de helt rigtige holdninger og den rette ånd som passer perfekt ind i ejerkredsen, siger Søren Harboe.

Dermed fuldendes planen for det glidende generationsskifte da tømrermester Carsten Knudsen i samme forbindelse udtræder af ejerkredsen og dermed videregiver stafetten til Martin Harboe, Troels Brunholm og Søren Knudsen.

I forbindelse med, at Carsten Knudsen udtræder af virksomheden, overtager Martin Harboe posten som direktør.

Carsten Knudsen har det rigt godt med, at planen til fulde er lykkedes:

- Jeg og min hustru Jette kunne ikke på nogen måde tænke os en bedre afslutning på mere end 30 års arbejde end at give stafetten videre til disse tre dynamiske gutter, der står klar til at kører det hele videre i samme ånd og stil som hidtil.

Det skal Carsten og Jette nu

Hvad fremtiden byder på for Carsten Knudsen personligt er ikke endelig fastlagt. 

Carsten og Jette Knudsen har gennem årene opbygget en lille ejendomsportefølje som de sammen vil videreudvikle i de kommende år. Yderligere er planen at bruge noget tid på bestyrelsesarbejde i forskellige virksomheder.

- Med mere end 30 års erfaring fra egen virksomhed kan jeg sikkert godt være en fornuftig sparringspartner i andre virksomheder. Jo da og så skal jeg så sandelig også til at bruge lidt mere tid på min egen familie der ud over Jette, tæller tre børn og seks børnebørn, ligesom jeg gerne vil bruge noget mere tid på vores vennekreds, som gennem rigtig mange år har været udsat for den begrænsede fritid jeg har haft til rådighed. Endelig ser jeg også frem til at kunne bruge noget mere tid på mine mange hobbys som blandt andet omfatter motionscykelløb, skiløb, sejlads og jagt, siger Carsten Knudsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093