23948sdkhjf

Ny direktør hos stor landinspektør: "Det er dét, jeg brænder for"

Mølbak Landinspektører får ny adm. direktør. Ejer og nu også bestyrelsesformand Jens Mølbak, der har varetaget den post, fra han overtog virksomheden fra sin far i 1997, overgiver nu direktørhvervet til Katrine Jensen. Det skriver den store rådgivende landinspektørvirksomhed i en pressemeddelelse.

Katrine Jensen har hidtil haft titlen som chef for forretningsudvikling, siden hun kom til virksomheden for godt fire år siden fra Banedanmark.

– Det var Jens’ (Mølbak, red.) forslag, at jeg skulle være administrerende direktør i stedet for ham. Det krævede lidt tilløb/overvejelser fra min side, for Jens har jo alle årene været synonym med Mølbak. Men vi har fået sat et hold og fordelt opgaverne mellem os, så de virkelig passer til hver vores forskellige styrker og interesser – og dermed tilfører virksomheden allermest værdi, fortæller Katrine Jensen i pressemeddelelsen.

Om Katrine Jensen, adm. direktør i Mølbak Landinspektører A/S

Kom til Mølbak Landinspektører A/S januar 2019 som chef for forretningsudvikling.

Arbejdede 10 år som HR-chef inden for udvikling hos Banedanmark, hvor hun begyndte som studentermedhjælp.

Har siddet to år i bestyrelsen for Trafikverksskolan, Trafikverket (Sverige)

Uddannet cand.merc. fra CBS i 2005

Kilde: Mølbak Landinspektører

På ingen måde på vej mod et tidligt otium

Når Katrine Jensen nu indtræder i direktionen - som den første uden baggrund som landinspektør - vil den fortsat have tre medlemmer. De to øvrige direktører og medejere, Jesper Bach Stisen og Lars Gjøg Petersen, fortsætter begge som hidtil i virksomheden. Præcis som Jens Mølbak også gør.

– Jeg er på ingen måde på vej væk eller ved at gå ned i tid til et tidligt otium. Tværtimod. Jeg kører ufortrødent videre på fuld tid både i virksomheden og nu også som bestyrelsesformand, men kan nu bruge min tid med fuldt fokus på vores kunder, udviklingsprojekter og bestyrelsesarbejde, siger Jens Mølbak i pressemeddelelsen.

– Med vores organisationsændring kommer Katrine i stedet for mig til at varetage den daglige drift og stå for ledelse, strategi samt udvikling af både medarbejdere og virksomheden. Dét, som hun ikke blot har de bedste kompetencer for, men også brænder for, fortsætter han.

– Det er dét, jeg brænder for

Mølbak Landinspektører tæller 120 medarbejdere, hvor af de 75 er ansat i Danmark. En stor del har base fra kontoret i København, men derudover har firmaet stadig hovedsæde i Roskilde samt kontorer i Køge, Næstved og Aalborg.

Med folkene spredt på flere adresser peger Katrine Jensen på, at Mølbak Landinspektører skal være en arbejdsplads med rum og mulighed for at udvikle sig i takt med virksomheden.

– Det er dét, jeg brænder for. At skabe værdi med ledelse og sørge for rammer, der gør det muligt for alle i virksomheden at have et arbejdsliv, som passer til det liv, de lever. Samtidig med at virksomheden præsterer på et højt niveau, siger den nye topchef og fortsætter:

– Forretningsudvikling, strategi og ledelse har altid haft mit fokus både hos Mølbak og før som HR-chef i Banedanmark igennem 10 år. Og det vil fortsat være der, jeg skal bruge mine kompetencer. Internt. På ledelse, udvikling samt den daglige drift, mens Jens stadig er og bliver Mølbak Landinspektører A/S udadtil.

For seks år siden gennemgik Mølbak Landinspektører en lignende organisationsændring, da Jesper Bach Stisen indgik i direktionen med udnævnelsen til teknisk direktør og samtidig blev medejer af virksomheden. Med sin forfremmelse til administrerende direktør bliver Katrine Jensen ikke medejer. Siden den sidste organisationsændring i 2016 er virksomheden vækstet med 90 pct.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094