23948sdkhjf

Navne: Han er god til at lytte – nu skal han kigge på bæredygtige løsninger

Morten Roar Berg, som uddannet inden for Digitalt Design med en master i Audiodesign, et netop startet som Business Relation Manager i Saint-Gobain Denmark A/S. Han kommer fra en stilling som global konceptudvikler hos Saint-Gobain Ecophon.

I sin nye stilling skal Morten Roar Berg være med til at imødekomme den store efterspørgsel efter bæredygtige løsninger og systemer, herunder retur- og genbrugsordninger for eksempel i forbindelse med produktion af ny glasuld og gips.

Det er rådgivere, bygningsejere, investorer og andre beslutningstagere som skal nyde godt af hans overblik og ekspertise i Saint-Gobain Denmarks samlede portefølje af produkter og systemer, men han kommer naturligvis også til at benytte sin viden inden for akustik, fremhæver Saint Gobain i en pressemeddelelse.

Står bag Akustikguiden

I sin tidligere stilling som global konceptudvikler for Saint-Gobain Ecophon stod Morten Roar Berg bl.a. bag ”Akustikguiden,” et let tilgængeligt opslagsværk, der giver introduktion til lydmiljøer, bygningsreglementets grænseværdier og tips til akustisk design i typiske bygningstyper.

Han har desuden været en aktiv foredragsholder og gæsteunderviste på flere uddannelser rundt omkring i Danmark og stået for et samarbejde med bæredygtighedsorganisationen Gate21 om øget fokus på at imødegå støj i Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093