23948sdkhjf

Trillingsgaard: - Vi skal sikre forståelsen af Produktionsdanmarks afgørende rolle i det danske samfund

Peter Trillingsgaard er tiltrådt som adm. direktør for branchefællesskabet DI Produktion, der blev lanceret tidligere i år.

Trillingsgaard ser frem til arbejdet med at løfte Produktionsdanmark, herunder plastbranchen. Det skriver DI i en pressemeddelelse 

- Det handler om at styrke og forny fortællingen om produktion i Danmark, hvor vi sikrer forståelsen for produktions­virksomhedernes afgørende rolle i det danske samfund. På papiret kan alle blive enige om ambitionerne. Men det er selve udførelsen, som er vanskelig – og her ser jeg det som min vigtigste opgave at bygge bro og bidrage med konkrete løsninger, så vi kan sikre vores konkurrenceevne, skabe vækstmuligheder og samtidig accelerere den grønne omstilling, siger Peter Trillingsgaard.

- Ved at arbejde på tværs af syv medlemsforeninger får vi et stærkere afsæt for at blive hørt. Nu skal vi samle vores budskaber, så vi står endnu mere tydelige i vores ønsker og behov. Her er det afgørende, at vi er klar efter et folketingsvalg, så vores medlemmer kommer på dagsordenen, siger DI-direktøren.

Peter Trillingsgaard kommer fra en stilling som Group Vice President, Communication, Public Affairs and Sustainability i Grundfos, der også er medlemmer af brancheforeningen Plastindustrien. Desuden har Peter Trillingsgaard bestridt flere chefstillinger i LEGO.

Peter Trillingsgaard kommer også med betydelige erfaringer med de politiske spilleregler høstet gennem arbejde hos EU-parlamentarikere, tidligere ansættelse i DI og som medlem af interesseorganisationer i EU, USA og Danmark.

Trillingsgaard kommer til at dele DI-jobbet mellem DI's kontorer i Aarhus og København.

- Det vil vores medlemmer blandt andet komme til at mærke, ved at vi kommer til at tilbyde flere events og netværksarrangementer i Jylland, end vi gør i dag. Det vil alt andet lige gøre det nemmere for vores medlemmer i Jylland at være med, da de ikke hver gang skal afsætte en hel dag for at være fysisk med, siger han.

I morgen onsdag er Peter Trillingsgaard at finde på én af sine første offentlige fremtrædener i den nye rolle, når han på AM Summit kl. 14.45 skal i paneldebat med tidligere miljøminister Connie Hedegaard, direktør for Industriens Fond, Thomas Hofman-Bang og bestyrelsesformand for Dansk AM Hub, Poul Skadhede. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.087