23948sdkhjf

Færgerederierne genvælger bestyrelse

På årets generalforsamling i Færgerederierne er der genvalg til hele bestyrelsen. Adm. direktør for Molslinjen Carsten Jensen fortsætter som formand, og adm. direktør for Scandlines, Carsten Nørland fortsætter ligeledes som næstformand.

... vi er samtidig meget opmærksomme på den vanskelige situation, vi også er i pga. høje energipriser og høj inflation. Så hvis man skal holde den positive tilgang, så bliver det kommende år helt sikkert ikke kedeligt Carsten Jensen, ny-genvalgt formand i Færgerederierne

Der var genvalg til samtlige bestyrelsesmedlemmer i Færgerederierne på generalforsamlingen, der fandt sted i fredags. Færgerederierne har Molslinjen, Scandlines og Forsea som medlemmer og Læsøfærgen og Småøernes Færgeselskaber som associerede medlemmer.

Dermed kan Molslinjens adm. direktør Carsten Jensen se frem til endnu et år som formand i Færgerederierne.

- Jeg er glad for genvalget til formandsposten, og jeg ser frem til endnu et år i tjeneste for færgerne herhjemme. Færgerne står et rigtig godt sted, hvor vi netop har overstået en god sommer, som minder om dem, vi kender, fra før pandemien. Det glæder vi os over, men vi er samtidig meget opmærksomme på den vanskelige situation, vi også er i pga. høje energipriser og høj inflation. Så hvis man skal holde den positive tilgang, så bliver det kommende år helt sikkert ikke kedeligt, siger Carsten Jensen.

Carsten Nørland, adm. direktør i Scandlines fortsætter i bestyrelsen som næstformand, og Forseas adm. direktør, Kristian Durhuus er fortsat medlem af bestyrelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078