23948sdkhjf

Danske Rederier til kommende regering: Husk rammevilkår og klima

Mens landets fungerende statsminister Mette Frederiksen i dag har travlt med dronningerunder, der måske, måske ikke, kan lede op til en regeringsdannelse i de kommende dage, så hilser adm. direktør for Danske Rederier Anne H. Steffensen i en kommentar til Søfart tillykke med valget generelt til dem, der gør en indsats i demokratiets tjeneste i Danmark.

- Først og fremmest et stort tillykke til alle dem, der er valgt, og en stor tak for indsatsen til dem, der trods en ihærdig indsats ikke fik det resultat, de havde håbet på, siger Anne H. Steffensen.

Fasthold tempoet

Hun håber, at politikerne i den kommende tids arbejde med dannelsen af en ny regering vil huske på de nøgleudfordringer, det danske erhvervsliv generelt, og den danske søfartsbranche specifikt, står over for i de her år.

- Dansk erhvervsliv er udfordret af internationale kriser og samtidig stærkt fokuseret på at fastholde tempoet i den grønne omstilling. Det kræver ro om rammevilkårene og en aktiv klima- og erhvervspolitik. Det håber jeg, politikerne vil huske, når de skal skrive et nyt regeringsgrundlag, pointerer hun.

Rød blok med Mette Frederiksen (S) i spidsen fik ved gårsdagens valg 87 mandater, mens blå blok, ledet af Jacob Ellemann-Jensen (V) og Søren Pape (C), fik 72 mandater. Moderaterne, der ledes af tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, som under valgkampen har proklameret, at ville lægge sine mandater i et samarbejde hen over midten, fik 16 mandater.

Artiklen er en del af temaet Politik.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078