23948sdkhjf

Udvikler kritiserer regeringen – får grønt lys til 50 boliger, men holder igen med flere

Barfoed Group har gennem flere år arbejdet på udviklingen af en i bydelen Hjallese i Odense, hvor udviklerkoncernen planlægger rive en ældre butiksejendom ned for i stedet af opføre 50 nye boliger navngivet Rebekkas Have.

Nu har den odenseanske udvikler så fået lokalplan til opførelse af Rebekkas Have, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I den forbindelse bruger koncerndirektør Frederik Barfoed lejligheden til at rette en kras kritik af forholdene for byggeri af private lejeboliger:

– Vi er pt i gang med andre byggerier i Odense, og vi kender derfor ikke den specifikke opstartsdato endnu. Samtidig er vi afventende over for opstart af flere nye byggerier, så længe den nuværende regering forsøger at bremse udviklingen af private lejeboliger i Danmark, udtaler Frederik Barfoed i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Det vurderer jeg er meget bekymrende og forsætter det, så vil det mange steder sætte private projekter i bero og dermed få store konsekvenser for byggebranchen generelt. Rebekkas Have, der nu er givet grønt lys til, skal som skrevet indeholde 50 nye boliger, og der vil både blive opført 1, 2 og 3-værelses lejligheder med store altaner. Bygherre har fra starten valgt, at byggeriet skal certificeres efter DGNB Guld standarder.

Arkitekt på Rebekkas Have er Juul & Frost Arkitekter.

Byggeriet opføres til Barfoed Groups egen portefølje og byggestart forventes at blive 2023/24. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094