23948sdkhjf

Haderslev Rådhus er sat til salg: Investorer skal understøtte bylivet, siger borgmester

For godt et år siden flyttede de sidste kommunale medarbejdere ud af rådhuset i Gåskærgade 26 i Haderslev. Nu udbydes bygningerne fra 1972 som et projekt til en investor, der ønsker at ombygge til boliger, oplyser Haderslev Kommune i en pressemeddelelse.

Køber kan omdanne, renovere, tilbygge eller nedrive og bygge nyt på grunden.

Interesserede investorer skal ud over projekter med boliger i det gamle rådhus eventuelt lave andre bylivsskabende lokaler eller aktiviteter i stueetagen, som kan understøtte handel, kultur og lignende i Haderslev bymidte.

– Det ligger lige op og ned at det store byudviklingsområde på Jomfrustien, der binder midtbyen og Haderslev Havn sammen, og der er allerede gode rammer omkring med en supercykelsti og let adgang til byens handelsliv, så med det rigtige projekt, kan det blive meget attraktivt, siger Mads Skau, borgmester i Haderslev Kommune, i pressemeddelelsen.

Interesse i hele landet

Fra mægleren Nordicals, der står for udbuddet for Haderslev Kommune, er ambitionen at skabe interesse for udbuddet hos en bred kreds af investorer og byggefirmaer i hele landet.

– Projektet er både stort nok til at nogle af landets større investorer og udviklere kan finde på at byde ind på projektet og samtidig heller ikke for stort til at mindre og mellemstore investorer, kan være med, vurderer erhvervsmægler og indehaver René Damkjær ifølge pressemeddelelsen.

Udbuddet omfatter alene nummer 26, altså bygningen fra 1972, og ikke de ældre bygninger, der tidligere husede katedralskolen. Haderslev Kommune beholder desuden 85 offentlige p-pladser på grunden.

Artiklen er en del af temaet Politik.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079