23948sdkhjf

Fra fodboldbane til interiør: Ny aftale sikrer brugte kunstgræsfibre et nyt liv

Re-match har indgået aftale med virksomheden Fog og Venø, der vil aftage 1000 tons kunstgræsfibre, som skal anvendes til akustikpaneler.

Når Re-Match skiller en kunstgræsbane ad, bliver fraktionerne solgt til genanvendelse i industrien - og nu også til interiør. 

Herningvirksomheden har nemlig indgået aftale med Fog & Venø omkring salg af genanvendte kunstgræsfibre til anvendelse i deres produktion af akustikpanelerne, Recycled Turf Panels. Det oplyser virksomheden i en selskabsmeddelelse.

Aftalen er en direkte konsekvens af et langsigtet arbejde med at skabe højere værdi af de back-end produkter, som virksomheden skaber i forbindelse med sin patenterede og bæredygtige genanvendelse af kunstgræs, forklarer adm. direktør hos Re-Match, Nikolaj Magne Larsen.

- Hos Re-Match er vi særligt stolte over at se fremskridt i vores indsats for at afsøge og skabe nye muligheder for de back-end produkter, som er resultatet af vores genanvendelse af kunstgræs. Vi ser dette som et vigtigt skridt, der bekræfter os i, at vores forretningsmodel har et stort potentiale. Derudover finder vi det særlig positivt at kunne lave et samarbejde med en lokal virksomhed, som også har ambitioner om at skabe en mere bæredygtig verden, siger han.

Produktet har været testet i et stykke tid, hvor kunstgræsfibrene har været afprøvet som et bærende element i den filt, der er monteret på bagsiden af akustikpanelerne.

Et af Fog & Venøs klare strategier har været at levere højkvalitetsprodukter med minimalt aftryk på miljøet.  Det har de fundet i kunstgræsfibrene.

Handelsaftalen omfatter en hensigtserklæring fra Fog & Venø om køb af 1.000 tons genanvendte kunstgræsfibre fra Re-Match, hvilket vil medføre en potentiel fordobling af den budgetterede omsætning alene for Herning-fabrikken for regnskabsåret 2023. 

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Danmarks tredjestørste bro skyder op
Ungdomsboliger på vej ved Charlottenlund Slot
Havne- og kulturbad er klar til at blive bygget
IoT-virksomhed har ramt en guldåre med sensor-teknologi
Elektronikvirksomhed fremtidssikrer produktionen
DFDS hjalp med hunde og transport til Tyrkiet efter jordskælvet
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK
Fremtidens Logistik
FemernNews
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.095