23948sdkhjf

European Energy vælger Siemens i Aabenraa og Esbjerg

European Energy er i fuld gang med at bygge Kassø Solarpark i Aabenraa Kommune, der bliver en del af et af verdens største e-metanol anlæg, hvor man bruger en del af strømmen til at producere grønne brændstoffer på et Power-to-X anlæg, der placeres sammen med solcelleparken. 

På samme tid er European Energy også i gang med at udvikle et helt nyt Power-to-X anlæg i Esbjerg, hvor strømmen primært kommer fra vindmøller. 

Begge anlæg udstyres med sikkerhedsløsninger fra Siemens, der blandt andet skal sikre skalerbar adgangssikring, alarmanlæg, perimetersikringsløsning med avancerede CCTV og radarteknologier samt en security management platform.

- Vi har valgt at indgå samarbejde med Siemens, fordi deres ekspertise og innovative sikkerhedsløsninger er af allerhøjeste kvalitet. Siemens har et solidt ry inden for industrien og en dokumenteret track record inden for levering af pålidelige og avancerede løsninger til komplekse anlæg som vores Power-to-X faciliteter, siger Lars Dyrholm, ansvarlig for drift og vedligehold inden for Power-to-X hos European Energy.

Fremtidige anlæg

Siemens er allerede i gang med at levere løsningerne til både PtX-anlægget i Kassø ved Aabenraa og Måde i Esbjerg. 

Begge parter forventer, at tilsvarende løsninger kan rulles ud til fremtidige globale projekter for at sikre optimale forhold for at implementere og drifte Power-to-X anlæg.

- Med partnerskabet med European Energy ser vi også frem til potentielt mange spændende globale projekter, hvor vi kan understøtte nye Power-to-X anlæg med avancerede løsninger, som skaber optimale muligheder sikring og drift, siger Business Development Professional Nikolaj Kyhn.

Siemens Energy leverer i forvejen elektrolyse-anlæg til anlægget i Kassø.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375