23948sdkhjf

Få strøm på din el-bil på byggepladsen med lader på palle, mester!

El-biler og el-drevne maskiner vinder frem overalt i byggeriet. På byggepladserne skaber det behov for fleksible og mobile lademuligheder, så man ikke skal hele byen rundt for at få strøm på bilen.

Håndværkere og entreprenører skal derfor til også at tænke ladeløsninger ind i virksomheden – stationære som mobile - så de også kan anvendes på for eksempel byggepladsen..

Det fastslår ejerleder i firmaet Cepelo Evgo, Peter Lorentzen, i en pressemeddelelse.

Virksomheden har udviklet en mobil ladeløsning, som består af en ladeboks monteret på  en palle, så den let kan flyttes derhen, hvor behovet er.

- Med integreret betalingsløsning og mulighed for selv at vælge strømpris, er denne løsning ikke blot en god service eller nødvendighed, men også en løsning der kan tjene sig selv hjem, fremhæver Peter Lorentzen, som ser stort potentiale på området og spår, at en sådan ladeløsning bliver fast inventar på de fleste større byggepladser i fremtiden.

Løsningen findes i to udgaver. En enkelt lader, der leverer 22 kW eller en dobbelt lader der leverer 11 kW i begge outlets. Ens for dem er, at man skal have 32A tilgængeligt i sin egen gruppe, som laderen kan tilsluttes, derudover er enhederne også sikret med det rette fejlstrømsrelæ.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078