23948sdkhjf

Elindco bygger til vandhunde og andre strandgæster i Solrød

Vandsports- og foreningshuset Strandens Hus er kommet et vigtig spadestik nærmere realisering; nemlig markering af første spadestik på af den kommunale del af projektet, som entreprenørvirksomheden Elindco i august blev valgt til at føre ud i livet

Det skriver Solrød Kommune i en pressemeddelelse.

Spadestikmarkeringen, som borgmester Emil Blücher og formand for kultur, idræts- og fritidsudvalget Morten Scheelsbeck tog i fællesskab, startede byggeriet af et 290 kvm hus med plads til både vandsportsudøvere, vandhunde, foreningslivet, børn fra dagsinstitutioner og alle andre, der ønsker at tilbringe tid på strandene i Solrød Kommune. 

Strandens Hus består af en kommunal del med en bebyggelse til foreninger med videre, saunaer, offentlige toiletter, parkering og grønne områder samt en privat del, som består af en selvstændig bygning med en restaurant/café med tilhørende iskiosk. Den private del af projektet skal opføres på en del af grunden, som Solrød Kommune udlejer til formålet.

Vinderholdet, som blev udvalgt sidste år, tæller ud over totalentreprenøren Elindco også Mole Arkitekter, Thing Brandt Landskab og A-J Rådgivende Ingeniører ApS  som vinderen af udbuddet vedr. 

Udgifterne til Strandens Hus løb - dag projektet blev præsenteret sidste år - op i 18,3 mio. kr., hvilket var cirka 1,7 mio. kr. mere end først forventet. Kommunen pegede dengang på primært stigende entrepriseudgifter, blandt andet på grund af prishop på materialer, som årsag til prisstigningen. 

Den kommunale del af Strandens Hus forventes at være færdig i første kvartal 2023. Den private del forventes at blive sendt i udbud fra 1. juli 2022 til 1. november 2022.

Byggeriet af den private del kan tidligst gå i gang, når den kommunale del af Strandens Hus har fået en ibrugtagningstilladelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094