23948sdkhjf

Topledelsen opsagt hos Enabl: Der skal mere fokus på vækst

Thomas Hedegaard er med virkning fra 30. juni blevet opsagt fra sin stilling som CEO i ingeniørvirksomheden Enabl. Desuden er Flemming Andersen opsagt fra sin stilling som CFO.

- Begge har skabt en lang række resultater og bidraget med meget positivt i en periode, hvor Enabl har været igennem en fusion, der har gjort fire selskaber til ét. Vi vil gerne takke Thomas og Flemming for deres engagement og loyalitet, og vi ønsker dem fortsat succes i deres videre virke, siger Lars Jensen, CEO for Eltronic Group, som ejer Enabl, i en pressemeddelelse.

Sætter sig midlertidigt i direktørstolen

Lars Jensen tiltræder stillingen som interim CEO og overtager dermed alt ansvar for ledelsen i perioden, indtil en ny CEO er tiltrådt.

Den fremtidige direktør for Enabl er fundet og tiltræder i efteråret 2022.

- På grund af den stigende efterspørgsel i det globale marked og for at imødekomme yderligere vækst, har vi taget en beslutning om, at det var tid til at foretage nogle ændringer i topledelsen. Enabl skal udvikle sig i takt med markedet, og vi er nødt til at forblive agile. Vores hovedfokus er at styrke vores kunders konkurrencedygtighed, siger han.

Fokus på innovative teknologiske løsninger

De organisatoriske ændringer i Enabls ledelse skal gøre det muligt for virksomheden at udvide og fokusere på at skabe innovative teknologiske løsninger til vindindustrien.

- Vi har allerede bygget et solidt fundament. Enabl har en stærk position i markedet, og det er takket være vores dygtige og specialiserede medarbejdere, en stærk produktportefølje og en unik indsigt i branchen. Enabl har stort potentiale for at blive en endnu stærkere global partner i vindindustrien, og vi skal skalere forretningen, mens vi bliver ved med at udvikle vores effektive, dokumenterede og gennemtestede processer og løsninger, slutter Lars Jensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.064