23948sdkhjf

Sampension skyder penge i 200 pleje- og seniorboliger

Et kommende seniorkvarter i Slagelse, som omfatter et nyt friplejehjem og 134 seniorboliger på samlet cirka 16.000 kvm er Sampensions seneste investering i pleje- og seniorboliger.

Friplejehjemmet kommer til at bestå af 63 friplejeboliger og vil blandt andet også have omfattende servicefaciliteter så som storkøkken, omklædning og træningsfaciliteter. De 134 seniorboliger opføres omkring det nye friplejehjem, og dermed oprettes der et helt nyt område for seniorer i Slagelse.

Ejendommene er tegnet af Erika Arkitekter, og driften af friplejehjemmet varetages af Danske Diakonhjem, der med mere end 60 selvejende plejehjem og friplejehjem er landets største ikke-kommunale aktør på området.

– Investeringen i det nye seniorkvarter i Slagelse er et glimrende eksempel på, hvordan vi med investeringer i moderne senior- og plejeboliger både kan give kunderne et fornuftigt afkast og på samme tid kan bistå kommunerne i forhold til at supplere deres tilbud til ældre borgere, siger Torbjørn Lange, chef for ejendomme og infrastruktur hos Sampension, i pressemeddelelsen.

Friplejehjemmet og seniorboligerne forventes som minimum at opnå guld i bæredygtighedscertificeringen DGNB.

Tredje del af milliardaftale

Der er tale om Sampensions tredje investering under den strategiske samarbejdsaftale mellem Sampension og Scandinavian Property Development (SPD) om udvikling af senior- og plejeboliger, der i første fase rummer aktiviteter for cirka 1 mia. kr. Den første investering var i 51 seniorboliger i Frederikssund, den anden investering et friplejehjem i Valby.

– Vi ser generelt gode investeringsmæssige perspektiver i moderne ejendomme inden for pleje- og seniorboligsegmentet. For udbuddet af boliger er begrænset, mens efterspørgslen blandt lejere samtidig er stigende. Derfor har vi øget fokus på investeringer i dette segment, hvilket forstærkes af den demografiske udvikling, siger Torbjørn Lange.

Seneste element i det strategiske samarbejde, friplejehjemmet og seniorboligerne i Slagelse, forventes at står klar til indflytning i løbet af 2024.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tidligere vandværksgrund til bypark og varmeværk
EU vedtager fælles regler for beskyttelse af kritisk infrastruktur
Rockwools salg i Rusland styrtdykker: "Hvis vi skal trække os ud, så gør vi det"
Udviklingsplan for Gedser Havn er klar – nu skal den realiseres skridt for skridt
Første fald i antallet af ledige stillinger i to år
Producent af naturgasfri løsninger får initiativpris
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.11