23948sdkhjf

JCN Bolig opretter og besætter ny direktørpost: ”Arbejdsopgaverne er blevet for mange”

Med en stabil direktion uden udskiftninger har boligentreprenøren JCN Bolig siden skiftet fra generalist til boligspecialist tidoblet omsætningen på otte år. Og i takt med i aktivitetsstigningen er direktionens arbejdsområder vokset kraftigt, så med mål for fortsat vækst og nye forretningsområder udvider selskabet nu direktionen.

Med titel af Direktør for Produktion starter Anders Borg Salling et nyt kapitel i sit liv.

Efter 13 år med oplæring i branchen hos Hoffmann afsluttende som projektchef, skiftede Anders Borg Salling i 2012 til NCC og et job som senior projektchef som sagsansvarlig for blandt andet Havneholmens 400 boliger på Aarhus Ø. For fem år siden blev arbejdsstedet MT Højgaard i en stilling som afdelingsdirektør for Region Midt og Syd. I forlængelse af sine seneste ansættelsesforhold er der samtidig blevet tanket op med lederuddannelser.

JCN Bolig vil i top 10

Entreprenørfirmaet skiftede i 2013 navn fra JCN til JCN Bolig og samtidig strategisk fokus fra at være en traditionel totalentreprenør til at blive en specialiseret totalentreprenør udelukkende med fokus på boligbyggeri business-to-business.

Med skiftet fulgte også en strategisk 2025 plan, hvor firmaet sigter mod at skifte en plads i 20 målt på antal opførte kvadratmeter ud med en placering blandt de 10 største målt på omsætning på boligbyggeri i løbet af fem år.

I det nye job med det overordnede ansvar for produktionen på alle byggepladser indenfor kerneområdet etageboliger bliver Anders Borg Salling en del af direktionen i JCN Bolig.

Anders Borg Sallings primære arbejdsopgaver bliver at konvertere projekterne, oftest etableret som åbne samarbejder med bygherre og investorer, til gode byggerier til bygherrernes tilfredshed på de primære markeder i Østjylland og Sjælland. Herudover bliver han tovholder på øvrige vigtige temaer som bæredygtighed og strategisk indkøb. Udover at være en del af direktionen, så vil der være et tæt samarbejde med cheferne for henholdsvis de jyske og sjællandske aktiviteter Torben Baden og Adham Baajour.

Den største af de næststørste

– JCN Bolig er en virksomhed med et tydeligt DNA båret ikke mindst af en sammentømret ledergruppe. Direktionen har en anciennitet på henh. 18, 13 og 10 år. Det har skabt stabilitet og basen for firmaets succes, udtaler adm. direktør Flemming V. T. Rasmussen og fortsætter:

– Nu er vi et sted, hvor arbejdsopgaverne er blevet for mange, og hvor vi har behov for tilføjelse af ekstra kompetencer til at tage de næste skridt på vejen. En vej der skal gøre JCN Bolig til den største af de næststørste – den ikke bureaukratiske, men meget agile konkurrencedygtige totalentreprenør på også store boligprojekter.

For JCN Bolig endte 2021 med en rekordstor omsætning på 684 mio. kr. Over de foregående fire år var omsætningen dermed vokset med 59 pct., og - lød det i marts fra ledelsen i den jyske boligentreprenør -  forventes den at vokse yderligere de kommende år. Bundlinjen var ligeledes for opadgående med et resultatet før skat på 20 mio. kr. Det var dog et stykke fra rekordresultatet på 31 mio. kr. i 2019.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078