23948sdkhjf

Københavnsk investeringsfond vil trække internationale talenter og virksomheder til Sydsjælland

Copenhagen Capacity udvider med en permanent medarbejder på Sydsjælland, der skal tiltrække internationale virksomheder og talenter til området.

Der ligger et potentiale på Sydsjælland for internationale virksomheder. Det mener Copenhagen Capacity, der derfor nu udvider med en permanent medarbejder i området.

Det skriver Copenhagen Capacity i en pressemeddelelse.

– Jeg er meget glad for, at vi nu får en medarbejder på Sydsjælland. Det er et område, som har nogle stærke faglige miljøer inden for blandt andet logistikområdet og grøn omstilling, som vi glæder os til at samarbejde endnu tættere med. Det vil være en stor fordel i vores vigtige arbejde med at tiltrække internationale virksomheder til hele Østdanmark, at vi er repræsenteret lokalt på det sydlige Sjælland, udtaler Asbjørn Overgaard, adm. direktør for Copenhagen Capacity i pressemeddelelsen.

Copenhagen Capacity arbejder for at tiltrække internationale virksomheder og investeringer til Østdanmark og talenter til dansk erhvervsliv. Det sker i tæt samarbejde og koordination med virksomheder, erhvervshuse, klynger og andre aktører i hele landet. 

Copenhagen Capacity forventer, at den nye medarbejder med base på Sydsjælland vil bidrage til at styrke samarbejdet med de lokale erhvervs- og vidensmiljøer yderligere og gøre Copenhagen Capacity endnu bedre til at tiltrække udenlandske virksomheder til kommuner uden for hovedstadsområdet, skriver de i pressemeddelelsen.

Derfor søger Copenhagen Capacity i forbindelse med pressemeddelelsen, en medarbejder, der vil få til opgave at tage internationale investorer i hånden og hjælpe dem gennem hele processen, som skal føre til etablering i en af de sjællandske kommuner. 

Copenhagen Capacity leder efter en person med stort kendskab til videns- og vækstmiljøerne i Region Sjælland, og som formår at skabe et tæt og fortroligt samarbejde med kommunerne, lyder det i pressemeddelelsen.

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079