23948sdkhjf

Aarhusiansk storcenter solgt - her er den nye ejer

Danske Shoppingcentre frasælger sig indkøbscentret City Vest i Aarhus

Det bliver ikke længere organisationen Danske Shoppingcentre, der fremover skal drive City Vest-centret i det nordlige Aarhus. Shoppingcentret har eksisteret siden 1972. 

I en pressemeddelelse skriver Danske Shoppingcentre, at man har solgt City Vest til entreprenørvirksomheden A. Enggaard, som nu vil undersøge, hvad der skal ske med centret fremadrettet. 

Tidligere har RetailNews beskrevet, hvordan butiksfacaderne i City Vest har været meget tomme, men det lader ikke til at skræmme A. Enggaard. 

- Vi er meget glade for at have indgået en aftale om køb af City Vest, der i kraft af sin placering, butikker og historie rummer et stort potentiale i relation til udviklingen af bydelen, der for alvor tager form og fart i disse år. 

- Vores store engagement i bydelen og gode samarbejde med blandt andre kommunen og Brabrand Boligforening giver os gode vilkår for i tråd med den visionære helhedsplan for området netop at tænke i helheder, der tilgodeser både City Vest, Gellerup og ikke mindst Aarhus, siger Jens Skinnebach, der er afdelingschef i A. Enggaard. 

Jesper Faurholdt er administrerende direktør i Danske Shoppingcentre, og han er ganske tryg ved overdragelsen af City Vest til A. Enggaard. 

- A. Enggaard kommer med den helt rigtige erfaring og vision for at udvikle lokalområdet, og jeg er derfor meget tilfreds og tryg ved, at City Vest er overdraget til netop dem. 

Jeg er sikker på, at City Vest går en spændende fremtid i møde, og det glæder mig, at der er planer om at samtænke planerne med City Vest med kommunens visioner for området. Det bliver godt for byen og borgerne, siger han. 

Overdragelsen af City Vest fra Danske Shoppingcentre til A. Enggaard får ingen synlig eller konkret betydning for den nuværende drift. 

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Politikere har set sig sure på importeret affald - men er der et problem?
Mærsk melder ud efter store jordskælvsødelæggelser i vigtig havn
Carlsberg spinder guld på Rusland under salgsproces
Disse entreprenører sender flest penge i statskassen
Nu vil møbelproducent have sine stole retur
Typehusfirma kæmper for overlevelse
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK
Fremtidens Logistik
FemernNews
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.109